Stem op De Avondploeg

Stem op De Avondploeg

Door Simon

Onze homies van SLAM!FM, Daniël en Ivo van De Avondploeg, zijn genomineerd voor de Gouden RadioRing. Deze vrolijke halve zolen willen natuurlijk dolgraag die belangrijke publieksprijs winnen, maar dan moeten ze wel meer stemmen binnenslepen dan de concurrentie.

\"\"Afgelopen eindexamens hebben wij met Daniël en Ivo de krachten gebundeld en werden onze redacteuren veelvuldig de ether opgeslingerd. Dat was heel leuk en daarom roepen we nu jullie allemaal op:

SMS \'RING 1\' naar 9090 (35 cent p.o.b.).

Dat kan alleen vandaag nog, tot 20.00 uur. Laat die oelewappers van 3FM links liggen en doe het enige juiste: stem op De Avondploeg.

Voor Daniël en Ivo is het een spannende dag, maar het lijkt er op dat ze zich wel zullen vermaken. Ze maken de hele dag radio, vanuit een limousine. Klik hier voor de webcam.

Gepubliceerd op 1 december 2011
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.