Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Debatteer mee over sociale media en school

Debatteer mee over sociale media en school

Door Simon

Het is niet altijd een gelukkig huwelijk: sociale media & school. Docenten die je op je drinkgedrag aanspreken op Facebook. Leerlingen die hun docent op twitter uitmaken voor kk lul. Maar wel duidelijk is: steeds meer pubers wandelen 't klaslokaal in met zo'n vreselijk dure smartphone en niet alleen jullie maar ook jullie docenten zitten massaal op de sociale media. 

Hoe ga je daar met elkaar om?

Om op die vraag een antwoord op te vinden organiseren Scholieren.com en het LAKS een debat over Sociale media & school. Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen en jouw mening over hoe jij, je klasgenoten en je docenten om zouden moeten gaan met Twitter, Facebook en Hyves. Dus: klikkerdeklik en kommaardoorr met die reactie.

Het is niet zomaar het debat. Vier hoofdgasten verdedigen een stelling, dat zijn: Lisette van Vliet (redacteur 1V Jongerenpanel - EenVandaag), Danny Mekic' (jonge ondernemer en ict-jurist), Remco Pijpers (directeur stichting Mijn Kind Online) en Chanine Drijver (voorzitter van het LAKS.

Namens de stichting Discussieren Kun Je Leren volgt Chantal Deken het debat. Zij zal achteraf een winnaar van het debat aanwijzen.

Ik ben heel benieuwd naar de uitkomst! Het LAKS helemaal, want die gaat op basis van deze discussie, julile input en ideeën een richtlijn sociale media voor scholen opstellen. Die presenteren we begin 2012 aan niemand minder dan de minister van Onderwijs Marja van Bijsterveldt.

Klik hier voor het forum DEBAT: Sociale media & School.

Gepubliceerd op 24 november 2011
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

U.

U.

Beste. Plaatje. Ooit.

12 jaar geleden

S.

S.

Dank, ik moet eerlijk toegeven dat ik het ge*uchem*jat heb.

12 jaar geleden

W.

W.

Beter goed gejat dan slecht verzonnen zeggen we dan maar! ;)

12 jaar geleden

L.

L.

Geuchemjat, daar woont een kennis van mij. *pa dum tss*

12 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.