Scholieren.com steunt AMBER Alert

Scholieren.com steunt AMBER Alert

Door Simon

Dikke kans dat dit niet de eerste keer is dat je dit logo ziet.Een paar keer per jaar wordt er een AMBER Alert uitgegeven: als een kind/puber plotseling vermist is gaat Groot Alarm af. Sinds kort ondersteunt Scholieren.com het AMBER Alert: zodat jullie - jij en de 100.000 andere scholieren die dagelijks onze site bezoeken - kunnen meehelpen dat kind weer boven water te krijgen.

Op het moment dat het alarm afgaat, verschijnt er binnen 5 minuten vanzelf een prominente gele balk overal op de site. Of je nou een boekverslag aan het lezen bent of een forumdiscussie probeert te winnen: de gele balk is niet te missen.

Uiteraard kan je de balk gewoon wegklikken, als je niks met het bericht kan.

Wij hebben afgelopen maand contact gezocht met AMBER Alert Nederland, een onderdeel van de politie, omdat we denken dat jullie graag zouden willen helpen om kleine kids en soms zelfs leeftijdsgenoten terug te vinden.

Vlak nadat we de gele balk technisch werkend hadden gekregen, verscheen de eerste Alert al. De vermiste jongen was binnen een paar uur weer terecht.

Gepubliceerd op 14 november 2011
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

U.

U.

Handig!
goed bezig zo!

12 jaar geleden

C.

C.

Wow vet slim!
*applaudiseerd*

12 jaar geleden

G.

G.

Handig, nu kunnen de scholieren (die vaak overal en nergens uithangen, van achterbuurtjes tot de PC Hoofdstraat) meehelpen zoeken.

12 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.