Eindexamens 2024

Hier houden we je op de hoogte van het laatste eindexamennieuws. Volg ons op YouTube of Tiktok.

SLAM!FM en Scholieren.com = Eindexamens

Door Simon

De bezoekers van onze Eindexamensite hebben het misschien al gezien: rond de eindexamens slaat de redactie van Scholieren.com de handen ineen met SLAM!FM. Dagelijks zullen we je op de hoogte houden van het belangrijkste nieuws en de grappigste (of meest pijnlijke!) verhalen.

Op Scholieren.com/eindexamens vind je alles wat je nodig hebt: examens oefenen met Studyflow, chats met docenten en natuurlijk het aller- allersnelst de antwoorden van de examens zodra die worden vrijgegeven.

's Avonds in het programma de Avondploeg (ma-do) met DJ's Daniel en Ivo hoor je van 21:30 uur tot 22:00 uur de eindexamenupdate, met studietips & tricks, het laatste nieuws, persoonlijke belevenissen van luisteraars en bijdrages van de redacteuren van Scholieren.com die hun eindexamen doen: Annemieke, Esmee, Luuk, Renske en Rebecca.

Het eindexamenpersbericht van SLAM!FM:

PERSBERICHT

MARJA VAN BIJSTERVELDT TRAPT EXAMENS 2011 AF MET SLAM!FM

Hilversum, 12 mei 2011 – Het einde van het schooljaar nadert en dat betekent voor veel scholieren: examentijd. SLAM!FM en scholieren.com slaan de handen ineen om alle studenten in deze spannende tijd bij te staan.

Op maandag 16 mei trapt de Avondploeg samen met de Minister van Onderwijs, Marja van Bijsterveldt, de examens af. Vanaf dan staat SLAM!FM twee weken lang in het teken van de examenweken. Hiermee probeert het radiostation de examenstress voor de scholieren te verlichten en hen te ondersteunen tijdens deze belangrijke periode.

In Warming Up zijn BN-ers te horen die terugblikken op hun examentijd. In ‘The Beat Goes On’ worden luisteraars uitgedaagd in de uitzending herexamen te doen. ‘Most Wanted’ draait elke dag anti-stress-tracks en dagelijks is in ‘De Avondploeg’ om 21:30 uur een half uur lang de eindexamenupdate te horen, die samen met scholieren.com wordt samengesteld. Hierin zijn studietips & tricks, het laatste nieuws rond de examens, examenklachten en natuurlijk persoonlijke belevenissen van luisteraars te horen. Samen met scholieren.com wil SLAM!FM op deze manier een platform vormen voor alle examengerelateerde zaken.

Menno de Boer, Music & Program Director SLAM!FM: “Examens zitten bomvol stress en zijn bepalend voor je leven. De Avondploeg is al dik een jaar lang iedere avond een feest. Daniel en Ivo hebben keihard lopen blokken om tijdens de examens van maandag tot en met donderdag een eigentijdse update te gaan brengen. Breng dat met alle examenitems in de programmering bij elkaar en de eindexamens worden een stuk verdraaglijker.”

Gepubliceerd op 12 mei 2011


ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

Alles over de examens in je timeline?