Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Ook in 2011: Sense-sekschats

Ook in 2011: Sense-sekschats

Door Simon

De verkering tussen Scholieren.com en Sense blijft aan: ook in 2011 organiseren we maandelijks een gezamenlijke seks-chat voor jullie, puberende bezoekers van Scholieren.com. Goed nieuws voor iedere scholier met een vraag of een probleem: hier krijg je een betrouwbaar en zinnig antwoord.

De eerstvolgende chat is dinsdag 15 februari, van 17:00 tot 18:00 uur.

De 7 chats in 2010 werden druk bezocht, iedere keer logden zo'n 150-200 scholieren in op de chatbox. En de vragen -die je anoniem kan stellen- bleven binnenstromen: "Als een jongen moeilijk klaarkomt, ligt dat dan aan de sex of niet?" "Hoe werkt een soa-test eigenlijk? En zijn die gratis?" "Zit er een limiet aan morning after pillen gebruiken?"

Die stroom van vragen blijft aanhouden is onze indruk, daarom blijven we de service met alle liefde aanbieden. Ik hoop dat jullie er en masse van gebruik blijven maken! En als je een op- of aanmerking hebt, gebruik de reactiemogelijkheid onderaan dit artikel. Wil je een herinneringsmailtje ontvangen voor de aankomende chat? Dat kan natuurlijk.

Gepubliceerd op 18 januari 2011
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

J.

J.

eey alles goed?

13 jaar geleden

Y.

Y.

ik vindt je lekker

13 jaar geleden

Y.

Y.

ja alles goed

13 jaar geleden

Y.

Y.

YEAH WHORE

13 jaar geleden

-.

-.

xP wat een gesprek hier

13 jaar geleden

B.

B.

Jullie zijn allemaal gek

11 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.