Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Wint een Scholieren.com-redacteur Write Now!?

Wint een Scholieren.com-redacteur Write Now!?

Door Simon

De grootste Nederlands-Vlaamse schrijfwedstrijd Write Now! is weer van start. Ik hou het verloop van de wedstrijd goed in de gaten, want als er een scholier wint, is dat misschien wel een versterking voor onze redactie.

De winnaar van 2009 Maxim schreef na zijn huldiging maandenlang voor Scholieren.com, maar in 2010 won er een 22-jarige studente - te oud voor ons. Wie valt er dit jaar in de prijzen? Jij?

Je moet tussen de 15 en 24 zijn en een tekst van max. 2000 woorden inleveren. Als je de regionale voorronde doorkomt en de finale wint, krijg je ondermeer een Macbook en verdien je een paar optredens ('auteur leest uit eigen werk'). Bovendien ben ik niet de enige die de wedstrijd in de gaten houdt, verschillende winnaars van de afgelopen jaren hebben inmiddels hun eerste roman of dichtbundel uitgegeven.

Als je voor 25 januari je inzending opstuurt maak je kans op een lunch bij succesauteur Renate Dorrestein thuis. De definitieve deadline is 14 februari. In juni weten we of een van onze redacteuren gewonnen heeft, ik daag jullie in ieder geval uit mee te doen!

Gepubliceerd op 11 januari 2011
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.