Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Hillary Duff / Lizzy McGuire

Muziek

Biografie

6.3 / 10
 • G leen
 • Nederlands
 • 478 woorden
 • 942 keer
  1 deze maand
 • 11 maart 2007

Hillary Duff is geboren op 28 september 1987 en is nu 19 jaar oud. in Houston (Texas), maar woont nu in Los Angeles. In haar familie is muziek heel belangrijk. Haar moeder Susan Duff is iemand die film maakt. Haar vader heet Bob Duff. Haar oudere zus Haylie Duff is is nu 22 en is ook muzikanteHillary heeft eigenlijk bruin haar maar heeft haar haar blond geverfd. Ze is een meisje die veel van mooie kleren houdt. Haar favoriete kleuren zijn groen en blauw.
Hillary Duff heeft vier honden Lil’Dog, Remington, Chiquita en Macy. Hillary kan niet kiezen tussen zingen en acteren, ze doet allebei goed. Hillary gaat momenteel niet naar school maar krijgt lessen via de internet. Zij reist veel omdat ze concerten heeft overal op de wereld . In april geeft zij een concert in Nederland. Haar favoriete schoolvakken zijn Wiskunde en Muziek.

Met 6 jaar ging Hillary met Ballet op tournee. Iets later maakt Hillary haar eerste acteer debuut in het toneelstuk 'The Nutcracker'. Ze voelt zich helemaal thuis op het podium en wil blijven acteren. Haar moeder besluit om vanwege haar acteer leven te verhuizen naar Los Angeles in Californie. Haar vader blijft in Texas voor zijn werk.

De eerste echte hoofdrol film van Hillary was 'Casper Meets Wendy' uit 1998. Hillary was het vriendelijke heksje Wendy die bevriend raakt met het spookje Casper. Hier kreeg Hillary een award voor kleinste actrice. Daarna volgen veel andere rollen als actrice. Ze krijgt de rol van Lizzie McGuire in de tv-serie Lizzie McGuire.

Een paar bekende filmen waarin Hillary heeft gespeeld zijn "Cheaper by the dozen", "A Cinderella Story", "Agent Cody Banks", "The perfect man". A Cinderella story is mijn favoriete film. Hillary Duff kan meer dan alleen acteren. Zij is een bekende zangeres geworden

Als een echte harde werker maakt ze tussendoor veel soundtracks voor diverse filmen voor Walt Disney. Ze heeft tot nu toe al vier cd’s en ze is bezig met de 4de cd!

Haar eerste cd is Santa Claus Lane. De naam zegt het al een cd vol kerstliedjes. Op deze cd is al duidelijk te horen dat Hillary veel talent heeft.
Haar tweede cd is Metamorfosis. Op deze cd staan de singels So Yesterday, mijn favoriete lied. Van deze cd zijn meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht.
Haar derde cd is Hillary Duff. Deze cd is weer wat anders dan Metamorphosis. Hillary Duff zingt nu echt over dingen en klinkt volwassener.
En haar vierde heet most wanted.

Hillary heeft nu ook een eigen kleding en make-up lijn “Stuff By Hillary Duff”. Dat nu te koop is in de VS. Ook is ze met een eigen hondenlijn bezig: L’l Dog Duff, de naam van haar hondje.
Hillary Duff is een van de jongste en rijkste Hollywood sterren.

Let op

De verslagen op Scholieren.com zijn gemaakt door middelbare scholieren en bedoeld als naslagwerk. Gebruik je hoofd en plagieer niet: je leraar weet ook dat Scholieren.com bestaat.

Heb je een aanvulling op dit verslag? Laat hem hier achter.

voeg reactie toe

3984

reacties

ik vind het erg goed nou doooeeeeggggg (L)
door julia (reageren) op 1 januari 2011 om 19:25

Welkom!

Goed dat je er bent. Scholieren.com is de plek waar scholieren elkaar helpen. Al onze informatie is gratis en openbaar. Met een profiel kun je méér:

snel zien welke verslagen je hebt bekeken
de verslagen die je liket terugvinden
snel uploaden en reacties achterlaten

Log in op Scholieren.com

Maak een profiel aan of log in om te stemmen.

Geef dit een cijfer

Huiswerk

Stel je bent leraar en een leerling heeft zijn huiswerk niet gemaakt, wat doe je?
 • Snitchen bij ouders
 • Strafwerk schrijven, moest ik vroeger zelf ook
 • Weddenschap afsluiten om de leerling gemotiveerd te krijgen
 • Je negeert het. Eigen verantwoordelijkheid toch?