Bert Natter


Bert Natter
Bekend als
Auteur
Schrijft in het
Nederlands
Geslacht
Man
Geboren
19 januari 1968
Biografie

Bert Natter, zijn volledige naam is Bert Egbert Natter, is een Nederlandse schrijver. Naast het feit dat hij boeken schrijft is hij ook een uitgever en journalist.

Hij heeft al diverse boeken en jeugdboeken gepubliceerd en hij is de auteur van \\\"Het Rijksmuseum Kookboek.\\\"

Bert Natter is geboren en getogen in Baarn. In het boek \\\"Hoe staat het met de liefde?\\\" woont de hoofdpersonage ook in Baarn. Hij gebruikt zijn verleden dus voor het schrijven van boeken.

Bert heeft gestudeerd aan een universiteit in Amsterdam. Hij heeft zijn studie niet afgemaakt en is als redacteur bij een uitgever gaan werken.

Daarna werd hij uitgever bij de Uitgeverij De Prom/De Fontein. Vervolgens werd hij hoofdredacteur van het treintijdschrift Rails en is hij daarna ook nog freelance journalist geworden.

Inmiddels is Bert Natter volop aan het schrijven en debuteerde hij in 2008 met zijn roman Begeerte heeft ons geraakt. Dit boek is bestempeld tot een van de beste boeken van 2008.

 
Meer details
Bert Natter

Boeken

ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

Alle verslagen

Er zijn nog geen verslagen geschreven over deze persoon.

Verslag toevoegen