Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Maria Mosterd


Maria Mosterd
Bekend als
Auteur
Schrijft in het
Nederlands
Geslacht
Vrouw
Geboren
09 juli 1989
Biografie

Maria Mosterd, een pseudoniem aangezien ze graag anoniem wil blijven, is een half Surinaams meisje wie haar vader niet meer ziet. Samen met haar zusje is ze door haar moeder in Zwolle opgevoed.

Maria valt op haar twaalfde in handen van een loverboy waardoor haar hele leven wordt verwoest. Haar loverboy, Manou, weet alles zo te draaien dat ze alleen nog maar hem gelooft en ze geen vertrouwen meer heeft in haar familie. Op een gegeven moment draait haar leven alleen nog maar om drugs, seks en geld verdienen.
Om alles te verwerken besluit ze om in 2007 naar India te vertrekken. Hier probeert ze haar leven weer op de rit te krijgen en probeert ze weer vertrouwen in haarzelf te krijgen. In 2009 werd het bekend dat de jonge schrijfster 74.000 euro schadevergoeding en smartengeld krijgt van de school. Al die tijd dat Maria niet aanwezig is geweest hebben ze er niks van gezegd en hebben ze zelfs de absentie niet aan haar moeder doorgegeven. Maria en haar moeder zijn ook van mening dat de school dit veel eerder had moeten doen.
Doordat ze haar hele jeugd in handen van een loverboy is geweest heeft ze dit boek goed kunnen schrijven.

 
Meer details
Maria Mosterd

Boeken

ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

Alle verslagen