Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Special Robbie Williams - Special

Special Robbie Williams - Special

Door
Greatest Hits
Acht jaar Robbie Williams. Acht jaar hits, trends, macho-gedrag, miljoenen fans en nog meer hits. Hoogste tijd voor een Greatest Hits wat ons betreft. Welke nummers er precies op de plaat komen willen ze nog niet verklappen. Wij verklappen wel dat je hier op Scholieren.com een stuk van zijn nieuwe clip Radio kunt bekijken. Gratis en voor nop. Klik hier voor Realplayer en hier voor Windows Media Player.

[image:1:center:]
Greatest Hits ligt vanaf 18 oktober in de winkel en bevat niet alleen zeventien hits uit de oude doos, maar ook nog eens twee gloednieuwe nummers. De nieuwe single komt 4 oktober uit, tegelijk met de nu al veelbesproken biografie Feel van de Engelse journalist Chris Heath.
Gepubliceerd op 2 september 2004
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie