Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Special Haldern Pop 2004 - Special

Special Haldern Pop 2004 - Special

Door
Haldern Pop
"This year’s festival is dedicated to our regional fruits & vegetables." Een klein voorbeeld van de typische eigenzinnigheid van één van de leukste popfestivals van Europa. Ergens in de weilanden, vlak over de grens bij Nijmegen, vindt eens per jaar Haldern Pop plaats. Een festival voor muziekliefhebbers en levensgenieters. Met niet alleen de leukste bands, maar ook een prettige sfeer en meer bier voor je geld dan op Pinkpop en Lowlands.

[image:2:align:Een mooie avond.]
Ook voor deze eenentwintigste editie zijn het niet de minsten die naar het dorpje in Duitsland afreizen. Op 5, 6 en 7 augustus staan onder meer Starsailor, I Am Kloot, Keane, The Divine Comedy, Paul Weller, Kings Of Leon, South, Das Pop, Gem en dEUS op het podium. En dus kan het bij voorbaat eigenlijk al niet meer stuk! Zeker niet als we de weersverwachting voor komend weekend naast het programma houden.

[image:1:align:Ochtendzon.]
Praktisch
Haldern ligt eigenlijk vlakbij. Met de trein reis je via Emmerich naar station Haldern. Een duidelijke routebeschrijving voor automobilisten en fietsers vindt je op de site.
Naast het festivalterrein ligt een ruime camping. Zorg dat je op tijd bent (de camping gaat donderdag open om 12:00 uur) voor een plek in de schaduw. Verder is de camping zo klein, dat het nooit ver lopen is naar de podia. En ook niet naar de lokale supermarkt, een kilometer of twee verderop.
Een 3-dagen festivalticket inclusief camping kost iets meer dan veertig euro en kun je halen bij de Plato. Geen geld voor zoveel gezelligheid, goede muziek en inheems fruit.

Kijk voor het volledige programma en nóg meer praktische informatie op www.haldern-pop.de.

Gepubliceerd op 2 augustus 2004