Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Event - inactief Vakantiesounds - Special

Event - inactief Vakantiesounds - Special

Door
Weg!
Voor een muziekliefhebber betekent vakantie meeslepen en twijfelen. De radio, discman of MP3-speler moet hij of zij meeslepen naar strand, het festivalterrein of de jeugdherberg. Essentieel. Maar nog veel essentieler is de muziek die hij of zij moet meenemen van thuis. Urenlang staat de muziekliefhebber te twijfelen voor z'n platenkast. Wat moet er mee naar Salou? Wij hebben drie suggesties.

Tips
[image:1:left:The Bees
Free The Bees]Binnenkort bespreken we 'm uitgebreid, maar jij kunt Free The Bees alvast in je koffer stoppen. Luisteren naar Beatle-esque klankaquarellen vanaf the Isle of Wight. Speels en fruitig met een dikke laag Brits perfectionisme.



[image:2:left:Asobi Seksu
Asobi Seksu]Als het strand is afgekoeld kun je uit je dak gaan met de powerpop van Asobi Seksu. Ze zien er even strak uit als Interpol en klinken even los als Pavement. De Japanse zangeres steelt de show, maar de rest van de band is net zo goed. Oppassen, Maroon5!



[image:3:left:Kelis
Tasty]Niet omdat we Kelis een mooi meisje vinden, of omdat we opgewonden raken van die zware analoge synth op Trick Me, hoor. Maar omdat we het knap vinden dat een album dat uitkwam in de winter in juli nog steeds erg hot is!

Illustratie Beach babe: Molly Kiely Gepubliceerd op 28 juni 2004