Event - inactief Orchestra Baobab - Preview

Event - inactief Orchestra Baobab - Preview

Door
Wereldmuziek
De mannen van Orchestra Baobab komen uit Senegal, in Afrika. In 1970 begonnen ze hun swingende reggae met pure Cubaans-Afrikaanse roots te spelen in barretjes en kleine clubs. Af en toe verscheen een album op tape, en het ging eigenlijk heel goed met de heren Baobab. Maar in 1978 hielden ze ermee op...

[image:1:center:]
Tot het "World Circuit" muzieklabel een paar jaar terug besloot de heren bijelkaar te zoeken. Ze werden opgezocht in kleine dorpjes en opgehaald uit de jungle, alleen maar om nog één album te maken. Zo ontstond Specialist In All Styles in 2002. Ze zijn er nog steeds en hopelijk houden ze nooit meer op. Twee jaar terug stonden ze in Paradiso voor een fantastische show, en nu doen ze dat nog eens dunnetjes over. Op Valentijnsdag!

Lijkt een beetje op: Buena Vista Social Club, maar dan lekker Afrikaans, anders, zonnig, authentiek en speciaal. Terug naar je roots. Terug naar Orchestra Baobab.

Info
Paradiso, Amsterdam
14 Februari, 19.30 zaal open
Entree: 22,50 E Gepubliceerd op 7 februari 2004
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie