Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Event - inactief Muziekmagazine Eindejaarswedstrijd - Event

Event - inactief Muziekmagazine Eindejaarswedstrijd - Event

Door
Wat is dit nou weer?
Het is December. Koud en donker, de hele dag bij de verwarming zitten en chocolademelk drinken- eigenlijk een rotmaand. Om toch nog iets moois te hebben in al die winterkou, hebben we bij Scholieren.com een mooie prijs voor je klaarstaan: een kerstpakket, samengesteld door de muziekredactie.

Wat moet je doen?
Schrijf een winterverhaal, over popster Reggie aan het eind van zijn carriere: zijn laatste hit stamt uit 1963, zijn band is hij al jaren kwijt, hij heeft amper geld voor de kapper. Arme Reggie. Zijn lot ligt in jouw handen: hoe eindigt 2003 voor Reggie?

[image:1:center:In '63 was Reggie nog mateloos populair.]
Info
Het verhaal mag in ieder geval niet korter zijn dan 600 woorden, en niet (veel) langer dan 1200. Stuur de eindversie van je verhaal naar muziek@scholieren.com, voor 29 December. Kort daarna maken we de winnaar bekend, en sturen we het kerstpakket op. Een beetje een laat kerstpakket dus, maar uit een goed hart. En: Voor muzikale inspiratie kan je altijd terecht op de thuisbasis van verlopen popsterren: www.scholieren.com/muziek Gepubliceerd op 18 december 2003
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie