Special Poll - Special

Special Poll - Special

Door
Sinterpoll
't Is toch een beetje traditie: ieder jaar met Sinterklaas vragen we jullie wat jullie hebben gehad van de Goedheiligman. Dat levert altijd weer een hoop idiote kadootjes op, en soms iets liefs. Scholieren.com verdeelt de buit van Sinterklaas 2003.

Kado's
De Sint heeft dit jaar meer uitgegeven dan ooit. Dat zien we terug in onze poll. Voetbalschoenen, een rendier, parfum, een stereo, een ring- zelfs een vriedinnetje lag dit jaar in iemands schoen.

Ook veel oud-Hollandse gezelligheid: een chocolade-letter, snoepgoed, pepernoten en een armbandje. Sommige mensen kregen helemaal niks, en hun klacht nemen wij heel serieus. Stuur een zielig mailtje naar muziek@scholieren.com en misschien win je, ter compensatie, een Muziek Sintpakket.

De beste kado's 2003
[image:2:left:]Een skateboard, we wisten niet dat die dingen nog gemaakt werden. Gefeliciteerd, scholier met het skateboard!

[image:5:left:]Cryptogrammenboekje, heel fijn als je met skateboarden je been hebt gebroken en in het ziekenhuis toch niks anders kan doen.

[image:4:left:]Een CD van Dido, ontspannen luisterpop van een mooi meisje. Dat vinden we wel weer leuk, zo'n muziekkado.

[image:1:left:]Bijna net zo mooi is Kolonisten van Catan, het spel waarbij je allerlei grondstoffen moet ruilen, om onduidelijke redenen. Er zullen vast wel één of twee mensen zijn die dit spel echt leuk vinden.
[image:3:left:]Een condoom, kreeg een substantieel deel van onze bezoekers. We zijn blij dat zij zich in ieder geval niet proberen voort te planten, ga zo door mensen!

Conclusie
Wij hebben genoten, bedankt voor alle inzendingen. We hopen dat jullie wel echt leuke dingen krijgen van de Kerstman, en anders kom je gewoon aan je trekken op Scholieren.com: waar het altijd feest is. Gepubliceerd op 13 december 2003