Concertrecensie Intwine bij P.U.R.E. - Concertrecensie

Concertrecensie Intwine bij P.U.R.E. - Concertrecensie

Door

[image:3:center:]

Een must voor de fans!
Slechts een half jaartje oud, maar toch al supersuccesvol, is het programma P.U.R.E. van muziekzender The Box. P.U.R.E. is een show waarin artiesten hun repertoire (semi)akoestisch ten gehore brengen op een geheime locatie in Amsterdam. Kaarten zijn exclusief en alleen te winnen, een must voor de fans dus!
Onder andere Beef, Di-rect, Jim en Krezip lieten in eerdere afleveringen zien dat ze ook akoestisch een fantastische show neer weten te zetten. Het optreden van Krezip was zó succesvol dat de band besloot het concert op DVD uit te brengen en er zelfs een akoestisch tour aan vast te plakken!

[image:1:center:]

Het grote geluid van Roger
Nu is het de beurt aan de jongens van Intwine. De band onder leiding van (ooit idol) Roger, toerde het hele land rond en bracht kort geleden het debuutalbum uit. In het kleine P.U.R.E. zaaltje voor een prijswinnend publiek mocht de band laten zien dat ze ook op halve sterkte voluit kunnen gaan…
Semi akoestisch spelen bleek voor Intwine alles behalve een handicap! Het grote geluid dat de kleine Roger kan produceren was meer dan genoeg om de ruimte te vullen. De band werd versterkt door percussionist Jezus, die nog net even een extra dimensie toevoegt. Intwine speelde onder andere de hit Happy, de nieuwe single Get Outta My Head en de speciale vertolking van Britney Spears’ Hit Me Baby One More Time; waarbij het publiek compleet uit z’n dak ging.

[image:2:center:]

Nu te zien bij The Box
Ben je nieuwsgierig geworden? Het concert wordt op de volgende data uitgezonden:
Dinsdag 9 december 21.00h
Donderdag 11 december 21.00h
Dinsdag 16 december 21.00h
Zondag 21 december 16.00h
Kijk voor meer info op www.thebox.nl

Gepubliceerd op 8 december 2003
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie