Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Special Labels Night 2003 - Concertrecensie

Special Labels Night 2003 - Concertrecensie

Door
Labels Night
9 oktober
Paradiso, Amsterdam

Labels
Met gepaste trots presenteert platenmaatschappij Labels op Labels Night de beste artiesten uit eigen kweek. Ook dit jaar een goed gevuld affiche, met Audio Bullys als hoofdact in een uitverkocht Paradiso.

Zoot Woman mag het spits afbijten, en dat is niet makkelijk. Twee jaar geleden meldden de heren zich nog ziek, nu staat het drietal uit Reading in volle glorie op het podium. Mét bassist Stuart Price (Les Rhytmes Digitales), die ondanks zijn avonturen in de Madonna tourband wat tijd heeft kunnen vrijmaken. Maar dan nog is het niet makkelijk. Het geluid in de Amsterdamse poptempel is slecht, en dan blijft er weinig over van de stijlvolle band. Aan de heren lag het niet, ze deden hun best. En het lag ook niet aan de mooie videoprojecties op het scherm. Tijd voor een herkansing in de Melkweg, waar ze al eens eerder een geweldig optreden gaven.

[image:1:center:Zoot Woman]
Superdansbaar, groovy en all the way from West-London, voor Audio Bullys maakt dat geluid helemaal niet zoveel uit. Zij stampen toch wel. Gewoon lekker stoned op het podium klimmen en je ding doen, want Simon Franks en Tom Dinsdale lijken zich daar steeds meer thuis te voelen. De hooligan-house van succesalbum Ego War doet het live prima, en dus roepen we met z’n allen “what the fuuuuck!” en kan onze avond nu al niet meer stuk.
Intussen doet Buscemi (naar acteur Steve Buscemi) wat er van de Belgische band verwacht wordt: de bovenzaal van Paradiso wordt gevuld met funky beats en tropische salsa. En ook de rest van de avond is het goed vertoeven in de bovenzaal, met Master H en Funk d’Void achter de decks.

Verrassing
Om Labels Night 2003 compleet te maken kruipen zowel Audio Bully Tom als Zoot Woman’s Stuart Price ook nog even achter de draaitafels. Een aangename verrassing aan het eind van alweer een succesvolle editie van Labels Night. Gepubliceerd op 29 oktober 2003
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie