Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Special Pepsi Chart Live - Voorbeschouwing

Special Pepsi Chart Live - Voorbeschouwing

Door

Komende zaterdag zal Ahoy weer trillen op zijn grondvesten. De achtste editie van Pepsi Chart Live belooft weer een waar spektakel te worden. Wij zetten even voor je op een rijtje wie er precies komen:

Pink
Deze superster gaf nog nooit eerder een concert in ons kikkerlandje. Vandaar dat de organisatie erg trots is dat de rozeharige zangeres 18 oktober een miniconcert van een half uur zal geven.

[plaatje0]

Thicke
Wie kent hem niet? In zijn clip fietst hij vrolijk door New York als koerier… When I get you alone! Thicke is altijd goed voor een spannende avond. Zag hij er in zijn eerste clip nog uit alsof hij rechtstreeks van een onbewoond eiland afkwam (zie foto onder), in zijn nieuwe clip bij de single Brand New Jones ziet hij eruit om op te vreten!

[plaatje1]

Bow Wow
Also known as Lil’Bow wow. Een van de jongste rappers ooit, desalniettemin werkte hij samen met artiesten als Destiny’s child en Snoop Doggy Dog. Inmiddels is hij maarliefst 16 jaar oud en reist als Gangsta rapper de halve wereld rond. Komende zaterdag doet hij ook even het Ahoy aan…

[plaatje2]

Sugababes
De drie dames hadden al tal van hits en zijn al bijna vast meubilair bij grote evenementen als Pepsi Chart Live. Natuurlijk ontbreken ze ook komende zaterdag niet, waar ze ongetwijfeld hun nieuwe single Hole in the Head ten gehore zullen brengen.

[plaatje3]

Di-rect
Neerlands trots op popgebied. De Haagse mannen zijn niet weg te denken van een evenement als dit. Bovendien zijn ze altijd goed om de vrouwelijke tienerharten wat sneller te doen kloppen…

[plaatje4]

Verder kun je optredens verwachten van onder andere Fontane (met frontman Michiel Huisman die nu schittert in de speelfilm ‘Phileine zegt sorry’), Jim, Jamai, Daniel Bedingfield en the Rasmus. Kaarten zijn nog te koop bij de 150 grotere postkantoren, of aan de kassa van Ahoy. Gepubliceerd op 13 oktober 2003
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie