Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Event - inactief Vals Licht - Special

Event - inactief Vals Licht - Special

Door
Vals Licht vecht mee tegen kanker
Na een lange periode van ziekte is drummer Johann de Groot vrijdag 29 augustus op 36-jarige leeftijd bezweken aan kanker. Hij laat een vrouw en twee kleine kinderen achter en natuurlijk Vals Licht, de band die hij tien jaar geleden met zijn twee jeugdvrienden Tony en Patrick oprichtte.
Johann, die de afgelopen twee jaar een vreselijk gevecht leverde tegen de vernietigende ziekte, wist toch nog een groot aantal nummers van het album Luidkeels zelf in te drummen.

[image:2:center:]
Droom de Werkelijkheid
De band heeft besloten de release van hun nieuwe single Droom de Werkelijkheid op 9 september gewoon door te laten gaan. Johann wilde graag dat Tony en Patrick op volle kracht door zouden gaan met de band. Dat doet de band nu door zich in te zetten voor de Kankerbestrijding. "Wij als band vinden dat we mee moeten vechten tegen de verschrikkelijke ziekte die we nu van heel dichtbij hebben meegemaakt." Dit doen zij door de gehele opbrengst van de single te doneren aan de Kankerbestrijding. De actie wordt gesteund door platenmaatschappij Zomba/BMG. Ook verschillende radiostations en muziekwebsites (waaronder scholieren.com muziek steunen de actie.
De single is vanaf 9 september bij alle platenmaatschappijen te bestellen. Dus steun de Kankerbestrijding en koop Droom de Werkelijkheid!

[image:1:center:] Gepubliceerd op 8 september 2003