Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Special Lowlands - Special

Special Lowlands - Special

Door
Het aftellen is begonnen!

Nog maar een paar dagen tot A Campingflight to Lowlands Paradise. Er wordt verwacht dat het Paradijs van de Lage landen net als vorig jaar behoorlijk regenachtig zal zijn, maar dat zal Lowlandsfan niet afschrikken. De echte festivalganger heeft zijn tentje, slaapzak én regenpak al weer tevoorschijn gehaald.

Er zijn nog een paar last-minute wijzigingen in het programma. Zo heeft onder andere Kelly Osbourne gecancelled vanwege gezondheidsproblemen na haar tour met Robby Williams. Ze zal vervangen worden door Hot Hot Heat. Ook Jackass’ Steve-O heeft helaas afgezegd, de Lowlands organisatie heeft in Lagwagon een meer dan waardige vervanger gevonden.

Ondertussen zijn de voorbereidingen op het festivalterrein al in volle gang. Heftrucks rijden af en aan, Dixies worden geplaatst en langzaam maar zeker beginnen de tenten vorm te krijgen. Hieronder een aantal foto’s van de opbouw om de voorpret nog een beetje te bevorderen.

[image:0:center:De Alpha in opbouw]
[image:1:center:Ook aan de Bravo wordt hard gewerkt]
[image:2:center:De Golf]
[image:3:center:Decorstukken in opbouw]
[image:4:center:Dixies!]
Als je precies wil weten welke tent waar staat, kijk dan op de Lowlands site. Daar vind je ook de laatste updates van het programma en eventueel nog meer last-minute wijzigingen.
Gepubliceerd op 26 augustus 2003
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie