Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Event - inactief Fabchannel - Special

Event - inactief Fabchannel - Special

Door
Fabchannel
Teveel huiswerk, moe of blut? Voor een optreden van je favoriete band hoef je de deur niet meer uit. Met behulp van de nieuwste technieken gunt Fabchannel je een blik in het Amsterdamse Paradiso. Live en breedband, met meerdere camera’s. En wat dacht je van een backstagebezoek of een online meet-and-greet met de artiest? Terwijl de mensen in de zaal wat drinken aan de bar, chat jij nog even met de zanger!

[image:1:center:Het is alsof je er echt bij bent.]
Na afloop zijn al die concerten natuurlijk on demand beschikbaar. In het archief van Fabchannel vind je nu al meer dan tachtig optredens van hippe bands als Bettie Serveert, Motorpsycho, Sonic Youth en Spearhead.

Binnenkort
Scholieren.com houdt je op de hoogte van de gebeurtenissen op Fabchannel. Zo kun je op zondag kijken naar de finale van de Nederlandse Luchtgitaar kampioenschappen. Goed opletten dus, en volgend jaar meedoen aan de voorrondes, want de winnaar mag naar het WK in Finland! Kijk voor meer informatie op Luchtgitaar.nl.

[image:2:center:Luchtgitaar spelen voor wereldvrede.]
Maandag nog meer moois op Fabchannel, dan kun je het concert van de Amerikaanse rockband Train live meemaken. Nodig je vrienden uit en log om kwart over acht in op Fabchannel.com. Gepubliceerd op 14 juni 2003