WIN EEN STUDIEBEURS T.W.V. €1.500 MET JE PWS!

Stuur voor 1 februari je profielwerkstuk in naar de Junior Fellowship wedstrijd van het Rijksmuseum. 

 


Meer info

Zomerhitte

Door Suzan

De lente begint bijna, dus het is tijd voor: zomerhitte! Eindelijk is het boekenweekgeschenk uit 2005, geschreven door Jan Wolkers verfilmd. Vorige week was de première in bioscoop Tuschinski in Amsterdam. En als we aan Zomerhitte denken, denken we natuurlijk aan Sophie Hilbrand die zich schaamteloos gaat bevredigen voor de neus van haar vriend Waldemar Torenstra én nu dus voor het oog van heel geinteresseerd Nederland.

Het filmverhaal gaat over fotograaf Bob (Waldemar Torenstra) en studente Kathleen (Sophie Hilbrand). Als Bob ontdekt dat Kathleen betrokken is bij drugssmokkel, komt de liefde tussen de twee onder druk te staan en zijn ze hun leven niet meer zeker. Het boekenweekgeschenk is geweldig, dus: allemaal zien deze film!

Gepubliceerd op 25 maart 2008
ADVERTENTIE
Moet jij woordjes leren voor een toets? Hoe zorg je er dan voor dat je de woordjes zo snel mogelijk in je hoofd krijgt? Thom en Jara zoeken het uit in deze Schoolhacks-video. Ze geven een aantal tips en ontdekken WRTS, een gratis woordjesleerprogramma waarmee je makkelijk en snel woordjes en begrippen kan leren.

Aan de slag met WRTS