Vmbo’ers gezocht die een mbo studie willen gaan doen. Krijg €5,- voor je mening!
Geef jouw mening over het onderwijs in het grote jaarlijkse Scholierenonderzoek van Markteffect. Krijg 5 euro na invullen van de hele vragenlijst én maak kans op o.a. JBL headphones en Bol.com bonnen. 

 

Naar de vragenlijst

Word directeur van Burgers' Zoo

Altijd al directeur van een dierentuin willen zijn? Dit is je kans! 999 games presenteert een nieuw bordspel: Burgers’ Zoo. Om het spel te presenteren werd ik naar Burgers’ Zoo in Arnhem gelokt, om het spel daar interactief te spelen. Lees verder.

Terwijl ik lunchte in een reservaat grepen de giraffes en zebra’s bijna mijn broodje van mijn bord. Daarna dook ik niet in het papierwerk, wat een echte directeur zou doen, in plaats daarvan begaf ik me in de giraffenhokken. Om die schoon te maken. Giraffen: groot. Hokken: groot. Uitwerpselen: veel. Stank: ja!

Het bordspel bevat geen echte dieren, geen levensgrote hokken, en ook geen stank. In je veilige woonkamer deel je je dierentuin strategisch in, om zoveel mogelijk bezoekers te trekken. Zorg ook voor wat pannenkoekenhuizen en speelplaatsen. Met een beetje geluk en denkwerk is het een echte uitdaging om de beste directeur van Burgers’ Zoo te worden!

Win nu het spel bij Scholieren.com!

Gepubliceerd op