Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Very handig!

Very handig!

Door

...een perfect voorbeeld hiervan is mijn lerares Engels. Dat arme mens komt uit Rusland, en kan dus bijna geen Nederlands. Helaas is ze wél in de veronderstelling dat ze ons Engels kan leren...

Ik vind school ontzettend belangrijk en ik doe er dan ook ontzettend mijn best voor. Nu moeten jullie niet denken dat ik geen sociaal leven heb. Nee, de meeste informatie pik ik op uit de lessen. Helaas zijn sommige leraren teleurstellend. Soms krijgen ze het namelijk voor elkaar om de meest gemotiveerde leerlingen juist te demotiveren. Een perfect voorbeeld hiervan is mijn lerares Engels. Dat arme mens komt uit Rusland, en kan dus bijna geen Nederlands. Helaas is ze wél in de veronderstelling dat ze ons Engels kan leren. Nou, ik kan jullie vertellen dat ik er níets van leer! Ik zit me namelijk ontzettend te ergeren aan haar Nederlands, dat nog slechter is dan dat van een kind van twee. Ik moet dit maar eens voorleggen bij de leerlingenraad. Maar, let's get to the point: aanschouw de site www.bijlesengels.nl. Voor mensen die net zo'n leraar hebben als ik, of voor mensen die gewoon geen ene poepert van die engelse taal snappen. Op deze site kun je bijles engels krijgen, van een échte leraar. Echt tof, en volgens mij hoor je ook de stem van de leraar wanneer je op de site aan het werken bent. Dus, surf naar die site en verras jezelf met een dikke 8 voor english!

Gepubliceerd op 15 mei 2007
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie