Rooyackers vs. Kamps vs. Kamps

Door Suzan

Rooyackers vs. Kamps vs. Kamps: een nieuw soort vechtwedstrijd met drie boksers? Bijna goed. In de nieuwe show van het cabarettrio ‘Rooyackers, Kamps en Kamps’ hebben de drie cabaretiers ruzie. En wel over de inhoud van de show. Terwijl Wart zoetsappige liedjes wil zingen en fanmail wil voorlezen, wil Bor het liever over het milieu hebben. Tim is het zat en blaast de andere twee zowat omver met zijn… nee, dat houd ik geheim.
Lees verder

Deze show is al de vijfde show die de populaire cabaretiers voortbrengen. Een kenmerk van hun shows is het bizar geconstrueerde decor. Steeds als je denkt dat het niet nog gekker kan, wordt het gekker. Raceten ze in andere shows al in een miniauto over het podium, en draaiden ze rondjes in een absurde draaibank, nu heeft Tim een verkleinmachine gebouwd. Oh, en je kunt er ook mee in de tijd reizen. Écht! Ga zelf maar kijken. Ontdek meteen hoe Bor is bij een afspraakje, en wat Wart met zijn boekenkast kan: die uit het achterhuis is er niets bij. Voordat ze aan de show begonnen hebben ze een heuse work-out ondergaan. Bekijk die in het bovenstaande filmpje.

Gepubliceerd op 13 april 2008
ADVERTENTIE
Zo verlaag je jouw stress voor een toetsweek!

Deze week is natuurweek. Samen met hogeschool Van Hall Larenstein laten we zien wat jij kunt studeren waarmee je een bijdrage kunt leveren aan het behoud van de natuur. Reporter Isa zocht uit hoe het beste kunt ontspannen als je stress hebt. Op de landingspagina lees je nog veel meer over natuurstudies.

Alles over natuur