Rooyackers vs. Kamps vs. Kamps

Rooyackers vs. Kamps vs. Kamps

Door

Rooyackers vs. Kamps vs. Kamps: een nieuw soort vechtwedstrijd met drie boksers? Bijna goed. In de nieuwe show van het cabarettrio ‘Rooyackers, Kamps en Kamps’ hebben de drie cabaretiers ruzie. En wel over de inhoud van de show. Terwijl Wart zoetsappige liedjes wil zingen en fanmail wil voorlezen, wil Bor het liever over het milieu hebben. Tim is het zat en blaast de andere twee zowat omver met zijn… nee, dat houd ik geheim.
Lees verder

Deze show is al de vijfde show die de populaire cabaretiers voortbrengen. Een kenmerk van hun shows is het bizar geconstrueerde decor. Steeds als je denkt dat het niet nog gekker kan, wordt het gekker. Raceten ze in andere shows al in een miniauto over het podium, en draaiden ze rondjes in een absurde draaibank, nu heeft Tim een verkleinmachine gebouwd. Oh, en je kunt er ook mee in de tijd reizen. Écht! Ga zelf maar kijken. Ontdek meteen hoe Bor is bij een afspraakje, en wat Wart met zijn boekenkast kan: die uit het achterhuis is er niets bij. Voordat ze aan de show begonnen hebben ze een heuse work-out ondergaan. Bekijk die in het bovenstaande filmpje.

Gepubliceerd op 13 april 2008
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie