Queensday 2009: krijg nou wat?

Door Charlot

23:00 uur: De feestnacht kan beginnen
04:00 uur: De eerste kraampjes staan al klaar om te verkopen
10:00 uur: De koningin en haar familie komen aan in Apeldoorn
11:45 uur: Auto rijdt in volle vaart op het publiek in. He?

Update: Mijn oudere broer belt op. 'Charlot, je mag niet naar het museumplein'. Oké, eh waarom niet dan?. 'In Apeldoorn is er een aanslag op de koningin gepleegd! Het gerucht gaat, dat dit ook gaat gebeuren op het museumplein'.
Beduusd hang ik op. Aanslag? Koningin? Museumplein? Ik open het internet op mijn telefoon en ga naar nu.nl, waar ik lees over de gek en het ongeluk. Wat belachelijk allemaal. Dat dit kan in Nederland!
Maar nadat ik de internetpagina had gesloten ging ik verder met het vieren van koninginnedag. Ik keek vanavond het nieuws wel.

En wat ben jij gaan doen? Toch maar door met de festiviteiten?

Gepubliceerd op 29 april 2009
ADVERTENTIE
Moet jij woordjes leren voor een toets? Hoe zorg je er dan voor dat je de woordjes zo snel mogelijk in je hoofd krijgt? Thom en Jara zoeken het uit in deze Schoolhacks-video. Ze geven een aantal tips en ontdekken WRTS, een gratis woordjesleerprogramma waarmee je makkelijk en snel woordjes en begrippen kan leren.

Aan de slag met WRTS