Mijn buit

Mijn koninginnedag was zeer productief, zoals ieder jaar. Normaal gesproken houd ik niet zo van de mensenmassa, maar alleen op koninginnedag zie ik die krioelende, oranje en lallende mensen even door de vingers. Die rommelmarkten zijn namelijk erg handig voor mijn verzameling stripboeken. De Donald Duck pockets keken mij bijna smekend aan en ook de games kon ik écht niet laten liggen.

In totaal was ik 25 euro kwijt, maar ik heb er dan ook héél erg veel gekocht. Ik dacht: ik sla meteen mijn slag. Ik heb nog overwogen om een oude computer (ook voor nog geen tien euro) te kopen, maar dan moet ik er weer zoveel aan opknappen. Zo'n oud ding pimpen lijkt me wel leuk, maar het kost heel wat. Verder heb ik nog wat fantasy poppetjes gekocht, voor nog geen 20 cent per stuk. Ik zet die dingen dan op mijn vensterbank. Tom zegt dat dat er kinderachtig uitziet, maar ik kan je garanderen dat het best cool is. Ik vind het woord 'rommel' trouwens niet echt gepast voor zo'n markt. Ik kan me namelijk de hele vakantie bezighouden met mijn nieuwe games en strips, en ik ben erg tevreden over mijn buit. Dus rommel is het zeker niet.

Gepubliceerd op
ADVERTENTIE
1500 euro winnen met je PWS of Sectorwerkstuk?

Heeft jouw PWS of Sectorwerkstuk een link met het Rijksmuseum? Stuur je werkstuk dan vanaf december in voor de Junior Fellowship profielwerkstukwedstrijd van het Rijksmuseum. En maak kans op € 1500 en een traineeship!