Lesuitval, een mondkapjesplicht, onzekerheid over de eindexamens...de coronacrisis heeft een grote impact op jongeren. Wij zijn benieuwd hoe jullie ermee omgaan en wat jullie vinden van de maatregelen. Doe mee met ons corona-onderzoek!

Doe mee

Madonna probeert jong te blijven

Van de CD van de vrouw die zichzelf ‘beroemder dan God’ noemt verwachtte ik veel. Er werd maanden voor de promotie door de echte ‘die-hards’ hard op het internet gezocht naar eventuele lekken van de CD. Dus het kon niet anders dan dat dit een goede CD zou worden…nou ik dacht het niet!

Maar na vijf nummers luisteren ging ik mezelf wel een beetje afvragen: waarom al deze ophef? Ik had wel meer verwacht van ‘The Queen of Pop’. Aangezien ik in mijn achterhoofd toch altijd het beeld had dat Madonna haar ‘eigen ding’ maakt, was dit wel een verassing. Het niveau is zeker omlaag gegaan, naar het punt van Britney.
 
Neem bijvoorbeeld het nummer ‘Candy Shop’, het begint wel ok, maar na dertig seconde heb ik genoeg gehoord. De beat is erg onrustig en de tekst gaat ook niet over rozen. Ook ‘She’s not me’ gaat de hitlijsen niet halen, hoop ik.

Madonna heeft zichzelf zeker niet overtroffen, eerder voor schut gezet. Of het komt door de samenwerking met Justin Timberlake, Timbaland en Pharell Williams of doordat ze een beetje de kluts kwijt is geraakt na alle muziekveranderingen van de laatste tijd, ik weet het niet. Ik weet wel dat ze een stuk beter kan.

Gepubliceerd op 27 mei 2008
ADVERTENTIE
1500 euro winnen met je pws of sectorwerkstuk?

Check de online masterclasses van het Rijksmuseum waarin experts hun kennis en tips delen, zodat jij tot een goed onderwerp komt. En wist je dat je mee kunt doen aan de Rijksmuseum Junior Fellowship wedstrijd? Je maakt dan met jouw pws of sectorwerkstuk kans op 1500 euro en een traineeship!