Lekker dan, als iedereen zo beroemd denkt te worden...

Myspace wat is dat me toch een fantastische uitvinding. Mijn liefde voor bandjes uit zich vooral op deze site met het constante zoeken naar aanwinsten, of nog leuker de aanwinsten vinden jou. Een tijdloos tijdverdrijf.

“Nice Tunes”
Tegenwoordig wordt iedereen bekend via myspace, de grote namen zoals de Artic Monkeys of Lily Allen heeft het in ieder geval geen windeieren gelegd. Miljoenen denken nu natuurlijk: dat gaat mij ook gebeuren. Zo komt het dus nog wel eens voor dat ik mijn mailbox openmaak en daar weer een nieuw iemand vind die mij wil aanmelden. Vol spanning accepteer ik en probeer ik eventjes te luisteren naar de muziek. Wat blijkt, ze kunnen nog niet eens gitaar spelen, de zanger lijkt op een stervende kat en de drums zijn a-ritmisch.

Men verwacht dan ook nog is een commentaartje in de trant van “Nice Tunes” of “Like your music”. Maar nee, dat gaat er bij mij niet in. Myspace is leuk, maar ga alsjeblieft geen muziek maken als je het niet kan dat bespaart mij een hele hoop oorpijn en dat bespaart jezelf genante reacties.

Alvast bedankt.

Gepubliceerd op 11 september 2008