Ik ben al klaar met mijn examens!

Door Margo

Terwijl de meeste examenkandidaten nog zitten te zwoegen op de andere helft van hun examens kan ik al vakantie vieren. Ik heb alleen nog Engels, maar da’s voor mij gelukkig een fluitje van een cent.

Ritueel verbranden
Het geeft een heerlijk gevoel niks meer te hoeven doen: boeken en schriften kunnen ritueel verbrand worden, dus daar ben ik alvast mee begonnen (zie foto’s). Toch heb ik mijn examenrooster de weken ervoor behoorlijk vervloekt. Vijf examens in een week, een betere verspreiding over die drie weken was misschien wel handig geweest. Helaas is er niks aan te doen, de roosters staan vast en gij zult er mee moeten leren leven.
Eerder vakantie dus, maar om nou alles in een keer te leren is ook niet alles, ik kwam bijna tijd te kort (of misschien begon ik gewoon te laat?).

Niet zo zwaar eigenlijk
Eigenlijk waren de examens helemaal niet zo zwaar als de meeste mensen mij hadden wijsgemaakt, ze waren niet veel moeilijker dan een normaal schoolexamen. Mijn enige klachten over de examens gaan naar de verschrikkelijke stoeltjes bij ons op school (je krijgt al spontaan rugpijn als je er naar kijkt). En nietjes in de boekjes waren ook wel handig geweest: verdwaalde blaadjes hebben me toch wel enkele stressmomenten bezorgd.

Ach ja, het zit erop (op Engels na, dat zou je bijna vergeten..). Dat mag bescheiden gevierd worden, maar eerst maar eens zien of de cijfers meevallen.
plaatje:2:center

Gepubliceerd op 27 mei 2009
ADVERTENTIE
Zo verlaag je jouw stress voor een toetsweek!

Deze week is natuurweek. Samen met hogeschool Van Hall Larenstein laten we zien wat jij kunt studeren waarmee je een bijdrage kunt leveren aan het behoud van de natuur. Reporter Isa zocht uit hoe het beste kunt ontspannen als je stress hebt. Op de landingspagina lees je nog veel meer over natuurstudies.

Alles over natuur