Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Happy-Hyves-birthday!

Happy-Hyves-birthday!

Door

Afgelopen donderdag was ik jarig. Achttien kaarsjes in een appeltaart. Tot mijn arrogante verbazing bleef het akelig stil in de brievenbus. Mijn hyves daarentegen stond vol met kreten van verre neefjes en oudtantes als: 'Hartelijk gefeliciflapstaart!', 'Van harte!' en ga zo maar door. Niet dat ik ondankbaar ben, maar zelf vind ik het leuker om een kaartje te sturen, dan om iemand te krabbelen op zijn verjaardag. Anders gaan we binnenkort zelfs trouwberichten en rouwkaarten naar elkaar sturen via Hyves! Een tastbaar kaartje is toch veel persoonlijker? En voor de mensen die de brievenbus dan te ver weg vinden, heeft TNT zelfs een online kaartenservice...

Gepubliceerd op 11 maart 2008
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie