Een mening hebben

Door Scholieren.com

Ben je tussen de 15 en 18 jaar? Heb je een mening en heb je wat met films? Als jurylid van jongerenjury MovieSquad zie je een hele berg films, en mag je nog uitgebreid je mening geven ook!

Filmfeestjes
Je ontmoet filmmakers en filmkenners. Je staat de pers te woord en je bezoekt unieke programmaonderdelen en de niet te missen filmfeestjes! Samen met de vier andere juryleden kies je de winnaar van de MovieSquad Award. Als jurylid bepaal jij dus mee welke film door tienduizenden andere jongeren gezien gaat worden!

Hoe maak je kans?
Laat op een originele manier weten waarom jij jurylid zou moeten zijn. Schrijf een filmrecensie, maak een minimovie, een fotocollage of verzin zelf iets origineels en geef een motivatie waarom we jou moeten kiezen. Vergeet niet je naam, adres, e-mail, telefoonnummer en leeftijd te vermelden. Inzendingen moeten voor 9 januari 2008 binnen zijn.

Inzenden
Je kunt je inzending per mail versturen aan moviesquad@filmeducatie.nl

Of per post naar:
Nederlands Instituut voor Filmeducatie
Postbus 805
3500 AV Utrecht
t.a.v. MovieSquad 

 

Gepubliceerd op 13 december 2007
ADVERTENTIE
Moet jij woordjes leren voor een toets? Hoe zorg je er dan voor dat je de woordjes zo snel mogelijk in je hoofd krijgt? Thom en Jara zoeken het uit in deze Schoolhacks-video. Ze geven een aantal tips en ontdekken WRTS, een gratis woordjesleerprogramma waarmee je makkelijk en snel woordjes en begrippen kan leren.

Aan de slag met WRTS