De nieuwste hype: Huggen

Door Charlot

In Amerika is het helemaal hip. Huggen als je elkaar ziet. Ookal heb je elkaar één lesuurtje niet gezien, meisjes springen elkaar in de armen en jongens komen op elkaar af en slaan de armen om elkaar heen.

Toen ik dit las, zag ik de groepjes meisjes bij mij op school voor me die elkaar ook in de armen vallen na één lesje. Hier is het nog niet zo erg als in Amerika, maar het gaat er bijna op lijken. Daarom: een cursus huggen voor de beginner.

1. The basic friend hug/bear hug
Dit is de meest populaire hug. Als je iemand ziet die je kent, een kennis of een vriend, wie dan ook, geef je deze hug. Je geeft elkaar een snelle knuffel die niet heel intiem is. The bear hug is speciaal voor een jongen en een meisje. De jongen houdt het meisje in een soort van greep.

2. The high five hug
Deze hug begint met een high five. En gaat verder in een soort omarming. Erg populair bij de jongens.

plaatje:2
3. The tripple
Een hug met z'n drieën. Jongen, meisje, meisje. Jongen, jongen, meisje, meisje, meisje, meisje. Jongen, jongen, jongen. Alle combinaties zijn mogelijk. Als je maar met drie mensen hugt. 

Nu goed onthouden he! Hug ze.

Gepubliceerd op 11 juni 2009
ADVERTENTIE
Moet jij woordjes leren voor een toets? Hoe zorg je er dan voor dat je de woordjes zo snel mogelijk in je hoofd krijgt? Thom en Jara zoeken het uit in deze Schoolhacks-video. Ze geven een aantal tips en ontdekken WRTS, een gratis woordjesleerprogramma waarmee je makkelijk en snel woordjes en begrippen kan leren.

Aan de slag met WRTS