Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

De nieuwste hype: Huggen

De nieuwste hype: Huggen

Door

In Amerika is het helemaal hip. Huggen als je elkaar ziet. Ookal heb je elkaar één lesuurtje niet gezien, meisjes springen elkaar in de armen en jongens komen op elkaar af en slaan de armen om elkaar heen.

Toen ik dit las, zag ik de groepjes meisjes bij mij op school voor me die elkaar ook in de armen vallen na één lesje. Hier is het nog niet zo erg als in Amerika, maar het gaat er bijna op lijken. Daarom: een cursus huggen voor de beginner.

1. The basic friend hug/bear hug
Dit is de meest populaire hug. Als je iemand ziet die je kent, een kennis of een vriend, wie dan ook, geef je deze hug. Je geeft elkaar een snelle knuffel die niet heel intiem is. The bear hug is speciaal voor een jongen en een meisje. De jongen houdt het meisje in een soort van greep.

2. The high five hug
Deze hug begint met een high five. En gaat verder in een soort omarming. Erg populair bij de jongens.

plaatje:2
3. The tripple
Een hug met z'n drieën. Jongen, meisje, meisje. Jongen, jongen, meisje, meisje, meisje, meisje. Jongen, jongen, jongen. Alle combinaties zijn mogelijk. Als je maar met drie mensen hugt. 

Nu goed onthouden he! Hug ze.

Gepubliceerd op 11 juni 2009
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie