Jongeren met messen

Er komen veel berichten in het nieuws over jongeren die betrokken zijn bij steekincidenten. Wat merken jullie van het messenbezit onder jongeren? Vul onze (anonieme) vragenlijst in! Duurt maar 2 minuten.

Dames met ballen in de eredivisie

Door Eline

Goed nieuws voor alle voetbalminnende meiden in Nederland: dit seizoen start de KNVB eindelijk met een eredivisie voor vrouwen. Elke donderdag strijden afwisselend de professionele damesteams van ADO Den Haag, AZ, FC Utrecht, SC Heerenveen en FC Twente tegen elkaar voor het KNVB-kampioenschap. Zo krijgt het woord ‘voetbalvrouwen’ een totaal andere betekenis...

Deze zorgvuldig gescoute dames weten hartstikke goed wat buitenspel is, laten zich door hun ongesteldheid niet uit het veld slaan en weten Nederland volgend jaar misschien wél eens naar de finale van de UEFA-cup te brengen. Want tja, onze voetballende heren hebben de afgelopen jaren helaas niet bijster veel teweeg gebracht in het buitenland. Sexy voetbalkuiten zijn weliswaar mooi, maar brengen geen enkele vent dichter bij Europees voetbal!

Zal de populariteit van damesvoetbal over een jaar ver boven die van het gewelddadige, en patserige herenvoetbal uit stijgen, of is voetbal toch echt alleen een sport voor kerels? Geef je mening!

Gepubliceerd op 22 augustus 2007
ADVERTENTIE

Als ik moet kiezen, dan ga ik het liefst: