WIN EEN STUDIEBEURS T.W.V. €1.500 MET JE PWS!

Stuur voor 1 februari je profielwerkstuk in naar de Junior Fellowship wedstrijd van het Rijksmuseum. 

 


Meer info

Dames met ballen in de eredivisie

Door Eline

Goed nieuws voor alle voetbalminnende meiden in Nederland: dit seizoen start de KNVB eindelijk met een eredivisie voor vrouwen. Elke donderdag strijden afwisselend de professionele damesteams van ADO Den Haag, AZ, FC Utrecht, SC Heerenveen en FC Twente tegen elkaar voor het KNVB-kampioenschap. Zo krijgt het woord ‘voetbalvrouwen’ een totaal andere betekenis...

Deze zorgvuldig gescoute dames weten hartstikke goed wat buitenspel is, laten zich door hun ongesteldheid niet uit het veld slaan en weten Nederland volgend jaar misschien wél eens naar de finale van de UEFA-cup te brengen. Want tja, onze voetballende heren hebben de afgelopen jaren helaas niet bijster veel teweeg gebracht in het buitenland. Sexy voetbalkuiten zijn weliswaar mooi, maar brengen geen enkele vent dichter bij Europees voetbal!

Zal de populariteit van damesvoetbal over een jaar ver boven die van het gewelddadige, en patserige herenvoetbal uit stijgen, of is voetbal toch echt alleen een sport voor kerels? Geef je mening!

Gepubliceerd op 22 augustus 2007
ADVERTENTIE
Moet jij woordjes leren voor een toets? Hoe zorg je er dan voor dat je de woordjes zo snel mogelijk in je hoofd krijgt? Thom en Jara zoeken het uit in deze Schoolhacks-video. Ze geven een aantal tips en ontdekken WRTS, een gratis woordjesleerprogramma waarmee je makkelijk en snel woordjes en begrippen kan leren.

Aan de slag met WRTS