Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Brains? Of Beauty?

Brains? Of Beauty?

Door

Dat veel Yfke Sturms op deze aardbol weliswaar de beauty, maar niet de brains hebben, weten we inmiddels. Maar dat een 14-jarige Britse meedoet aan een schoonheidswedstrijd - hoofdprijs: 1450 euro - en daarmee een fikse schuld kweekt van 1700 euro door met bijna 2000 dure sms'jes op zichzelf te stemmen, getuigt wel van een enorm mooi, maar leeg hoofd. Het gedrag van deze puber won duidelijk níet de schoonheidsprijs… [Miss Teen Queen] Chelsea deed met toestemming van haar ouders mee aan de Britse Miss Teen Queen Contest. Na het behalen van een volgende ronde mocht het publiek stemmen op hun favoriet. Chelsea geloofde heilig in haar eigen looks, maar besloot haar populariteit nog iets extra op te krikken: voor zo'n €0.85 per bericht bereikte ze zo de 1972 sms’jes voordat haar telefoonrekening op de mat viel. Toen pas realiseerde ze zich dat ze de kas van de schoonheidswedstrijd al met ruim 1700 euro (£1175) gespekt had, terwijl de hoofdprijs niet meer dan 1450 euro (£1000) zou zijn. Een ronde verder kwam ze hier niet mee, maar als troostprijs won het meisje voor zo'n £100 aan make-up: iets wat ze de komende tijd van haar zakgeld niet zal kunnen kopen. En haar moeder? Die beschuldigt de organisatie achter de verkiezing van kinderuitbuiting. Tja, sommige ouders blijven ook écht in hun kind geloven...

Gepubliceerd op 16 oktober 2007
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie