BEEB: Ladies Decision

Door Scholieren.com

Weet je het nog? BEEB (Begin een eigen band) is speciaal voor jonge muzikanten uit de provincie Utrecht. Ze willen het voor hun makkelijker maken om in een band te spelen. Ladies Decision is één van de bands die meedoet aan het project en zal de komende maanden gevolgd worden door Scholieren.com. De enige, echte, Scholieren.com-band. Oh jah? Wie zijn dat dan?

Ladies decision?
Ladies Decision is begonnen als 'Trash' maar na wat veranderingen bestaan de band nu uit zes meiden van 15 tot 19 jaar. Sinds twee maanden zijn we bij elkaar in de huidige samenstelling met Manou (bass), Myriam (gitaar), Nadja (drums), Sascha (toetsen), Shelby (zang) en Floor (zang).

We zijn begonnen met het spelen van covers maar zijn hard bezig met het schrijven van eigen nummers, waarvan er één af is en al te horen was bij onze optredens in Utrecht en Baarn. Onze muziek is misschien samen te vatten als 'rock', maar voor het echte oordeel zal je zelf moeten gaan luisteren. We houden jullie op de hoogte van de komende optredens!!

Hoe komen jullie bij BEEB terecht?
plaatje:2Op een zonnige morgen werd mijn aandacht plots gegrepen door een stukje in de Baarnsche Courant (onze plaatselijke krant) over BEEB. Je kon je, samen met je band, opgeven voor dit project en om samen met de BEEB-coaches te werken aan bijvoorbeeld het schrijven van nummers en het samenspel. Wij hebben meegedaan en de eerste dag was zeer gezellig en tevens leerzaam. Aan het eind van de dag hebben we ons met alle deelnemers op het podium gepropt en een nummer gespeelt. Ook hebben we aan dit alles twee geweldige bandcoaches overgehouden!!

Hebben jullie er iets aan?
Met behulp van die coaches zijn we nog snel gaan werken aan onze muziek, aangezien we een week later een optreden hadden in de Stadsschouwburg in Utrecht en twee weken daarna in de Boemerang te Baarn. Allebei de optredens zijn gelukkig súper verlopen en we kunnen niet wachten tot we binnenkort weer op het podium staan!!

Scholieren.com gaat Ladies Decision de komende maanden volgen. Zo gaan we binnenkort kijken bij de repetities en zullen de meiden een weblog bijhouden. Wil je meer van ze weten? Kijk dan snel op de website van de band!

Gepubliceerd op 20 april 2008
ADVERTENTIE
Zo verlaag je jouw stress voor een toetsweek!

Deze week is natuurweek. Samen met hogeschool Van Hall Larenstein laten we zien wat jij kunt studeren waarmee je een bijdrage kunt leveren aan het behoud van de natuur. Reporter Isa zocht uit hoe het beste kunt ontspannen als je stress hebt. Op de landingspagina lees je nog veel meer over natuurstudies.

Alles over natuur