Balls of Steel in Nederland!

Door Suzan

Herinner je je nog het filmpje van The Annoying Devil op het scholieren.com weblog? Goed nieuws voor de fans van deze irritante duivel, het programma waar het uit komt, komt naar Nederland! Aan de show 'Balls of Steel' doen vaste personages mee. Sommige mensen zouden willen dat de duivel, de stadssporter en de vrouwenversierder uit het programma niet bestonden...

The annoying devil maakt onschuldige mensen het leven zuur, Neg Dupree bedenkt de meest vreemde stadssporten zoals rodeo rijden op de rug van een voorbijganger en Thaila Zucchi maakt vrouwen pisnijdig door ongegeneerd met hun man te flirten. Een onzettend flauw en gemeen maar een daardoor niet minder grappig programma. We houden toch allemaal van leedvermaak?

Vanaf 8 maart wordt het uitgezonden tussen 22:30 en 23:20 uur op RTL 5, en enkele voorproefjes kun je op Youtube vinden!

Gepubliceerd op 3 maart 2009
ADVERTENTIE
Moet jij woordjes leren voor een toets? Hoe zorg je er dan voor dat je de woordjes zo snel mogelijk in je hoofd krijgt? Thom en Jara zoeken het uit in deze Schoolhacks-video. Ze geven een aantal tips en ontdekken WRTS, een gratis woordjesleerprogramma waarmee je makkelijk en snel woordjes en begrippen kan leren.

Aan de slag met WRTS