Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Als je je toets toch al verpest, doe 't dan goed

Als je je toets toch al verpest, doe 't dan goed

Door

Het overkomt je wel eens. Je weet zeker dat je het goede antwoord weet maar het schiet je gewoon écht niet te binnen. Het ligt op het puntje van je tong, en het tafeltje van je buurman is net iets te ver. Je toets is officieel verknald. Als je dan toch foute antwoorden opschrijft, kun je er beter gelijk iets leuks van maken!

Zwetend hang je boven je proefwerkblaadje waar een paar antwoorden op staan. De klok tikt ondertussen door. Dit had je toch gelezen? Was dit niet..? Of wacht! Dit was uuhm.. eehh.. Alles vergeten. Of toch niet zo hard geleerd als je dacht?

Funny exam answers, een site vol onzinantwoorden, van slachtoffers van moeilijke proefwerken die nog voldoende . Zoals alle rode strepen en boze opmerkingen laten zien, snappen de meeste docenten de humor er niet van, maar hadden ze maar een kruiswoordpuzzel moeten geven in plaats van een opstel over Columbus.

Gepubliceerd op 16 maart 2009
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie