Als je je toets toch al verpest, doe 't dan goed

Door KimR

Het overkomt je wel eens. Je weet zeker dat je het goede antwoord weet maar het schiet je gewoon écht niet te binnen. Het ligt op het puntje van je tong, en het tafeltje van je buurman is net iets te ver. Je toets is officieel verknald. Als je dan toch foute antwoorden opschrijft, kun je er beter gelijk iets leuks van maken!

Zwetend hang je boven je proefwerkblaadje waar een paar antwoorden op staan. De klok tikt ondertussen door. Dit had je toch gelezen? Was dit niet..? Of wacht! Dit was uuhm.. eehh.. Alles vergeten. Of toch niet zo hard geleerd als je dacht?

Funny exam answers, een site vol onzinantwoorden, van slachtoffers van moeilijke proefwerken die nog voldoende . Zoals alle rode strepen en boze opmerkingen laten zien, snappen de meeste docenten de humor er niet van, maar hadden ze maar een kruiswoordpuzzel moeten geven in plaats van een opstel over Columbus.

Gepubliceerd op 16 maart 2009
ADVERTENTIE
Zo verlaag je jouw stress voor een toetsweek!

Deze week is natuurweek. Samen met hogeschool Van Hall Larenstein laten we zien wat jij kunt studeren waarmee je een bijdrage kunt leveren aan het behoud van de natuur. Reporter Isa zocht uit hoe het beste kunt ontspannen als je stress hebt. Op de landingspagina lees je nog veel meer over natuurstudies.

Alles over natuur