Vader en kind

Beoordeling 9
Foto van een scholier
  • Opstel door een scholier
  • Klas onbekend | 571 woorden
  • 15 juli 2008
  • 2 keer beoordeeld
Cijfer 9
2 keer beoordeeld

ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
OMDAT ER ALTIJD EEN VADER IS.

Ik ben altijd blij dat ik alles onder de knie kan krijgen. Want het leven blijkt altijd soms moeilijk, maar mijn wens is tot een goed einde te komen. Hoe kan ik het nou bereiken? Ik ben altijd bang voor mensen die mij omringen, want ik weet ook niet wie het goed of het kwaad is. Mijn vader. Kom daarom mee en laat iets weer van jou horen.
We doen alles samen en elk dag, maar waarom maak je het vandaag moeilijk. Ik ben alleen altijd blij dat ik je ken, en daarom wil ik ook nog iets aan jou schrijven. Ik schrijver dus iets over en voor jou omdat jij steeds nog mijn vader bent. Omdat ik ook nog schrijver ben wens ik dat ik iets bijzonder over jou moet doen. Dat ons verhaal onvergetelijk hier op aarde moet zijn, want ons samenwerking leidt tot een goed einde en een goede hoop over de toekomst. Wie weet wat er aan komt? Ik ben altijd benieuwd om je weer te zien, want ik miste jou aanwezigheid en ik mis alles wat je voor mij verteld. Jij bent niet meer ver weg van mij, kom daarom als je steeds mijn vader bent.
Jij bent altijd mijn vader zelfs dat er iets verkeerd is gebeurd. Jij blijf altijd mijn vader weet ik, en daarom heb ik je nog steeds in mijn leven nodig. Ik wil je nog een keer zien, om te kletsen over dingen die zijn gebeurd. Ik mis jou heel erg en daarom wil je weer terug hebben. Wat heb ik nou verkeerd gedaan? Ik ben uw kind, en ik wil dat ik uw kind blijf. Omdat je niet van mij hield, liet je mij en mijn moeder en jij liep je gewoon weg. Wij hebben heel lang zitten jou te wachten, maar waar ben je nu? Kom nou eens terug. In mijn hoofd klinken dagelijks mooie melodieën, omdat ik voor mijn afkomst zing.

Ik probeer om al mijn vrienden te vertellen, dat ik ook een vader had. Een vader die gewoon van mij zou houden, maar door dingen ter wereld liet hij mij. Ik had een vader die voor mij alles wat ik nodig had zou geven, maar waarom is het jammer geweest dat hij mij verliet? Ik huilde dus nu meer dan 10 jaar, en ik weet niet waar ik een oplossing kan vinden. Ik heb niet geleerd hoe ik kan schrijven, maar door dingen ik gezien heb, krijg ik nog veel ervaringen over het leven en daarom wil ik het dus aan iedereen vertellen. Ik zei dat alleen met jou kan ik doorgaan. Ik vergeet alles, want ik wil een nieuw begin hebben. Zoals alle andere kinderen wil ik ook een prettig leven hebben. Waar ik ook gelukkig kan zijn met een vader die van mij houdt. Dat is alles wat ik schreef over mijn vader en ik wil dat alle vaders goed voor hun kinderen moeten zorgen. Het kind is de toekomst, want iedereen is dus een kind geweest.

Mijn naam is Lupus en ik kom uit Rwanda. Ik woon in Nederlands veel jaar, maar met een vreemde taal kan ik toch steeds mijn verhaal aan iedereen vertellen. Ik woon nu gelukkig in Soes-Holland maar ik mis mijn ouders wel. En daarom gaat Kiza mijn verhaal schrijven. Dat was een kleine beetje over mij en ik schreef daarom over mijn vader.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.