Reclame

Beoordeling 4.7
Foto van een scholier
  • Betoog door een scholier
  • 2e klas havo/vwo | 318 woorden
  • 24 februari 2007
  • 25 keer beoordeeld
Cijfer 4.7
25 keer beoordeeld

ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Reclame Wie ergert zich er niet aan Als er iets irritant is op tv dan is het wel reclame. Zit je op het puntje van je stoel omdat de ontknoping steeds dichterbij komt …………… Reclame dit is echt heel storend. Vooral omdat het altijd dezelfde reclames zijn die je al duizenden keren hebt gezien maar ook omdat je de afloop van de Film of het Tv programma wilt zien. Sommige mensen gaan uit frustratie naar een ander kanaal “zappen” waar hopelijk geen reclame is. Dit is voor sommige mensen handig. Voor mensen die echter het programma willen uitkijken is dit geen optie. Dan is er maar 1 oplossing en dat is Wachten tot de reclame afgelopen is. Veel reclames zitten er tussen een goede speelfilm om de 15 tot 20 minuten weer een paar minuten reclame. Gelukkig hebben Nederland 1 2 en 3 geen reclames als er een programma bezig is. Dat vind ik wel goed want zo hoef je niet te wachten tot de reclame voorbij is. Wel is er reclame als het afgelopen programma is en er een nieuw programma begint maar dat is minder hinderlijk als onder een programma. En dan kun je ook gaan zappen als je wilt want je hebt het programma uitgezien. Reclame Afschaffen ? Reclame zou wel afgeschaft kunnen worden maar dan zouden er ook minder goeie programma’s op televisie zijn want programma’s worden vaak gesponsord door de reclamemensen en als er geen reclame zou zijn zouden de programma’s minder geld krijgen met als gevolg dat het programma met een lager budget gemaakt moet worden en het dus minder leuk kan zijn. En dat zou erg jammer zijn. Conclusie
Reclame is erg irritant maar kan niet worden afgeschaft want dan komen er waarschijnlijk minder goeie films en programma’s op de tv wat erg jammer zou zijn. Wel zou ik het leuk vinden dat net als bij Ned. 1, 2 en 3 de reclame tussen 2 programma’s door komt.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.