Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Kunstautobiografie

Beoordeling 4.9
Foto van een scholier
  • Kunstautobiografie door een scholier
  • 4e klas havo | 942 woorden
  • 5 november 2004
  • 14 keer beoordeeld
Cijfer 4.9
14 keer beoordeeld

ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Dans/ ballet Vroeger vond ik dans en ballet leuk, toen zat ik er zelf ook op. Dat was in mijn kleutertijd. Nu interesseer ik me niet meer om dans en ballet. Ik vind het juist helemaal niet leuk meer, als ik dans of ballet moet doen (bijvoorbeeld voor school) dan ga ik daar met tegenzin heen. In mijn kleutertijd ben ik niet naar een uitvoering van dans en/of ballet geweest. Ook nu ga ik niet meer naar een uitvoering toe. Toneel In ben vroeger wel eens naar een toneelvoorstelling geweest. Dat waren verhalen voor kinderen. 1 toneelvoorstelling kan ik me nog herinneren, dat was een voorstelling over dieren in het kersouwe in Heeswijk-Dinther. Het kersouwe is een openlucht theater in het bos. Ik vond die voorstelling erg leuk. Op de basisschool gingen we ook wel eens naar een toneelvoorstelling. Sommige voorstellingen vond ik wel leuk, andere weer niet. Nu vind ik het ook wel leuk om naar een toneelvoorstelling te gaan, als het verhaal mij aanspreekt. Maar ik ga eigenlijk nooit naar een toneelvoorstelling omdat ik liever naar een concert of de bioscoop ga.
Cabaret Als mijn vader cabaret op de televisie aan het kijken is vind ik het echt saai. Het lijkt me niet leuk om 2 uur naar van die grappen te kijken. Daarom zou ik ook niet naar zo’n voorstelling willen. Toen we met de uitlokdag ook naar cabaret gingen kijken, vond ik dat wel leuk. Alleen op het einde werd dat een beetje te saai omdat ik niet 2 uur lang naar van die grappen kan kijken. Opera/ operette Ik ben nog nooit bij een opera geweest. Ik heb er ook geen belangstelling voor want het is erg saai. Ik zou alleen een keer daarheen willen om een keertje te zien hoe dat gaat. Musical
Musicals vind ik erg leuk, het is zang en toneel. Naar de bekende musicals zou ik wel een keer willen gaan. Ik ben 1 keer eerder naar een musical gegaan, die musical was Annie. Dat ging over een weesmeisje. Dat vond ik een erg leuke ervaring. Ik heb er goede herinneringen aan. Schilderijen Ik vind de meeste schilderijen wel saai om te kijken. Soms zie je van die schilderijen waarvan je denkt dat mensen zoiets leuk vinden. Zoiets kan een kind van 6 nog wel maken. Ik snap niet dat mensen daar dan uren naar kunnen kijken. Schilderijen van de natuur vind ik nog wel mooi want dat is de werkelijkheid. Gelukkig ben ik nog nooit naar een museum geweest waar schilderijen hangen. Dat lijkt me namelijk erg saai. In de toekomst wil ik ook niet naar zo’n museum. Beeldhouwkunst Van die aparte beelden vind ik wel grappig om te zien. Een beeld dat van iets origineels zou ik wel eens een tentoonstelling van willen zien. Maar kleibeelden en houtbeelden vind ik saai om te zien. Ik vind het wel knap dat mensen dat kunnen, maar om twintig van die dingen te zien vind ik wel saai. Als ik de kleibeelden die mijn oma heeft gemaakt zie vind ik het toch wel knap dat er van die artistieke mensen zijn. Mensen die kunnen glasblazen vind ik ook wel mooi om te zien. Ik had in Duitsland gezien hoe ze dat doen en dat vond ik erg knap. Popmuziek De top 40 muziek vind ik niet leuk om te horen, ik interesseer me meer voor rockmuziek. Alle rock vind ik leuk alleen toch ben ik maar fan van 1 band: Metallica. Ook ga ik af en toe naar een concert. Dat is erg leuk om een band live te zien. Er hangt op een concert altijd een leuke sfeer. Ik vind het niet leuk als ze allemaal gaan vechten. Dat verpest de sfeer. En dan is het voor een zanger ook niet meer leuk om verder te gaan. Ik hou me best veel bezig met muziek.
Klassieke muziek Ik vind het erg saai om naar klassieke muziek te luisteren. Het is erg eentonig en de nummers lijken allemaal op elkaar. Als een orkest samen met een band/zanger speelt dan is het wel leuk om naar te luisteren. Videokunst Ik kijk videokunst op de box, tmf en mtv. Dat vind ik leuk om naar te kijken. Ik kijk er niet zo vaak naar, want als ik muziek wil luisteren kan ik ook gewoon naar een cd luisteren. Architectuur Als een beroemd gebouw bekend staat om zijn architectuur dan kijk ik er wel naar. Dan vind ik het wel interessant hoe zo’n gebouw eruit ziet. Een erg mooi gebouw vind ik de Sagrada Familia in Barcelona. Het is een indrukwekkend gebouw. Helaas is het gebouw pas over 30 jaar klaar. Van binnen is alles uit de natuur precies nagemaakt, bijvoorbeeld een boom. Dat is erg leuk. Film Films vind ik erg leuk, ik kijk ze vaak op televisie of ik ga naar de bioscoop. Ik vind allerlei soorten films leuk. Romans, speelfilms, thrillers en horrors. Fantasieverhalen vind ik het enige wat ik niet leuk vind. Vroeger vond ik tekenfilms het leukste, maar nu vind ik dat niet meer. Mode Mode is erg belangrijk vind ik. Het zegt best wel veel over een mens. Rokjes zou ik niet dragen, ik draag liever kleren die er leuk uitzien en ook lekker zitten. Vroeger droeg ik nog wel eens een rokje maar nu niet meer. Toegepaste kunst. Je ziet best wel veel toegepaste kunst, je hoeft maar op straat te lopen en je ziet het. De meeste toegepaste kunst vind ik niet mooi. Bijvoorbeeld de vlinderpoort. Ik kan er niet echt een vlinder uithalen. Als de lichtjes het deden zou ik het nog wel leuk vinden, maar er doet maar 1 lichtje het.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.