Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Keuken

Beoordeling 3.2
Foto van een scholier
  • Keuzeopdracht door een scholier
  • 4e klas vwo | 471 woorden
  • 12 december 2003
  • 18 keer beoordeeld
Cijfer 3.2
18 keer beoordeeld

ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Uitleg technische tekeningen. Tekening 1 is van de eerste 110 cm vanaf de grond en tekening 2 is alles boven die 110 cm. Tekening 1 De hoogte van de keuken is 220 cm omdat de kastjes dan tot het plafond kunnen komen en dat je er dan nog steeds bijkan. De hoogte van het aanrecht is 90 cm, het is de standaardmaat dus het is voor de gemiddelde mens de goede hoogte. De ruimte tussen het aanrecht en de kastjes erboven is 50 cm zodat er nog genoeg ruimte overblijft om dingen te kunnen doen op het aanrecht. De tafel is 75 cm hoog omdat dat standaard is. Het zitvlak van de stoelen is op 50 cm en de totale hoogte van de stoel is 100 cm omdat dat ook standaard is. De koelkast is een koelvriescombinatie omdat het handiger is dat je alles in een hebt en dan bespaart ruimte. Onder de elektrische kookplaat is een oven ingebouwd. ~ dit betekent dat hier een dubbel stopcontact zit. We hebben het looppad zo breed mogelijk gemaakt omdat dan iedereen er goed bij kan en als er mensen aan de tafel zitten kan men er nog steeds langs. Tekening 2 De koelkast is zo groot dat die tot het plafond gaat omdat de koelkast gewoon zo groot is. Er is in een van de kastjes een magnetron ingebouwd. Dan heb geen last van snoeren of een magnetron die op het aanrecht staat. Er is een plasmascherm waar men televisie op kan kijken als men aan het eten is. Het plasmascherm is precies in het midden van de zodat iedereen die ervoor zit het scherm goed kan zien en als je aan het koken bent en er is een kookprogramma op dat kun je vanaf de kookplaat het scherm goed zien. Er hangt een lamp in het midden aan het plafond omdat dan alles goed belicht is.
Andere technische aspecten De stroom wordt verdeeld over 2 groepen, de stopcontacten zitten op een groep en de andere apparaten die zijn ingebouwd zitten op een andere groep. Er is een afstandsbediening waarmee je elk apparaat, zelfs de lamp, in de keuken kan bedienen. Voor het raam (aan de buitenkant) komt een rolluik die je ook met de afstandsbediening kan bedienen. Voor het plasmascherm is ook nog een andere afstandsbediening. Vormgeving. Onze keuken is bijna helemaal zwart/wit. De deur waarmee je de keuken binnen komt is wit. We hebben een vloer van tegels die zwart/wit geblokt zijn. De muren zijn wit geverfd net zoals het plafond. We hebben witte kastjes met een zwart aanrecht en een chromen afwasbak. De tafel heeft chromen poten met een donker glazen tafelblad. De stoelen hebben chromen armleuningen en poten met een zwart leren hoes. De koelkast en de afwasmachine zijn ingebouwd en hebben dus ook dezelfde kleur als alle andere kastjes. Het plasma scherm heeft een grijze kleur. De lamp is wit.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.