Een dag uit mijn leven als: Mug

Beoordeling 5.6
Foto van een scholier
  • Opstel door een scholier
  • 1e klas havo/vwo | 420 woorden
  • 14 december 2003
  • 19 keer beoordeeld
Cijfer 5.6
19 keer beoordeeld

ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Een dag uit mijn leven als:
Mug

De zon stond hoog aan de hemel met gezelschap van enkele wolken. Ik voelde de wind zachtjes tegen mijn vleugels aaien. Ik lag bij een beekje aan een grasgoen grasveld. Hier was ik geboren. Ik was nog erg jong toen ik geboren was. Ik spreidde mijn vleugels en bewoog ze op en neer. Ik kwam moeizaam omhoog. Toen ik eenmaal boven was, zag ik een eindeloze grasgroene grasvlakte die tot aan de horizon reikte. Niet ver hier vandaan reed een tractor. Ik vloog er naar toe en ging op het dak zitten. Dat was niet erg slim omdat ik bijna stikte van de rook die uit de “schoorsteen” van de tractor kwam. Dus ik zocht een ander plaatsje. De tractor was op weg naar de boerderij, dat was mooi want ik had honger. Eenmaal bij de boerderij aangekomen vloog ik van de tractor af en zoemde: “ dank je wel voor de lift.” tegen de tractor.
Wat ziet mijn muggenoogje? Een open raam! Ik vloog naar binnen en nestelde mijzelf in een donker hoekje. Genoeg inspanning voor vanmiddag, tijd voor een muggenslaapje. Toen mijn muggenoogjes langzaam wat begonnen waar te nemen en ik weer bij positieven kwam zag ik dat het al donker was. Ik draaide mijn muggenhoofdje en daar lag ze! Ze lag te woelen en te draaien van links naar rechts en draaide zich telkens weer van haar rug op haar buik. Verdorie, ze had dekens over haar lichaam, daar heb ik nou zo’n hekel aan! Ah, jottem! Ze slaat haar dekens van haar af, dit is mijn kans! Ik vloog naar haar toe en ging op haar zitten, van dit moment geniet ik altijd het meest! Want dit is de enige keer dat ik van mijn vrouw op een andere meid mag liggen! Ik pakte mijn poetsdoekje en begon mijn muggenangeltje de poetsen. Nadat mijn angeltje mooi aan het blinken was tekende ik met krijt een dartbordje op haar bil. Ik vloog omhoog om een aanloop te nemen, richte mijn voederstengeltje en sprintte weer naar benedenen… YES! In de roos! Haar bloed heeft een delicatesse smaaksensatie die je smaakpapillen doen tintelen. Jammer genoeg heb ik geen smaakpapillen maar je snapt wat ik bedoel. Ik sloot mijn muggenoogjes en genoot van het geweldige maal. Wat voel ik nou? Wind? Maar het hoort windstil te zijn! Ik keek omhoog en ik zag iets op me afkomen. Wat is dat dacht ik bij mij zelf, het ziet er uit als een gigantische han…………FLATSH!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.