Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Minority Report (2002)

Beoordeling 5.9
Foto van een scholier
  • Recensie door een scholier
  • Klas onbekend | 306 woorden
  • 18 mei 2003
  • 11 keer beoordeeld
Cijfer 5.9
11 keer beoordeeld

ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Minority report. Hier is een mini-samenvatting van de film: In de 23ste eeuw is er een nieuw misdaadbestrijdingsmethode waarmee moorden voorkomen kunnen worden. Het gaat over 3 wezens die moorden kunnen zien voordat ze gepleegd worden. De gegevens van de moord geven ze door aan de mensen o.a. datum, plaats, dader en slachtoffer. Nu komt de hoofdrolspeler (Tom Cruise) achter een onopgeloste moord. De dader van de moord komt erachter dat hij het weet en luist de hoofdrolspeler erin. Hoe hij hier uitkomt, daar moet je de film voor zien. Ik vond het een mooie film, vooral omdat ik het leuk vind hoe mensen denken dat de toekomst eruit gaat zien. Dit is ook echt mooi verfilmd. Echter, er zat 1 minpuntje aan, er klopt iets niet aan. Ze hadden een machine waar balletjes uitrolden met de dader en het slachtoffer. Dat gebeurde dus bij elke moord. Maar er was 1 man die ze te slim af dacht te zijn door er een huurmoordenaar achteraan te sturen en daarna als de huurmoordenaar opgepakt was het slachtoffer zelf te vermoorden. Van de ‘dader’ (de huurmoordenaar) kwam de naam wel uit de machine, maar van de echte moordenaar was er geen naam te bekennen. Maar dat is slechts 1 minpuntje. Er waren veel dingen dat ik echt prachtig vond, zoals het verkeer dat daar geregeld was. Je zei het adres en daar ging je heen, zonder zelf iets te hoeven doen. Je glijdt, met een soort glazen auto, gewoon vanaf je eigen huis (meestal wolkenkrabbers) naar de straat. Wat ik mooi vond, waren de pakken van de mensen die de toekomstige moordenaars oppakten. Eigenlijk zou je het zelf moeten zien. Het is zo mooi, dat het echt te moeilijk is om uit te leggen. Dit was mijn recensie over Minority Report. En ik hoop dat jou deze film wel wat lijkt.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Minority Report (2002)"