De Bermuda driehoek

Beoordeling 5.4
Foto van een scholier
  • Opdracht door een scholier
  • 2e klas havo | 305 woorden
  • 23 maart 2004
  • 55 keer beoordeeld
Cijfer 5.4
55 keer beoordeeld

ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Ik moest van mijn leraar "onzinverhalen" zoeken en ik heb dit gevonden. Dit verhaal spreekt mij wel aan omdat ik de bermuda driehoek wel interessant vind. Eerst wilde ik het monster van Loch Ness nemen, maar iedereen uit mijn klas was al op dat idee gekomen, dus ben ik gaan zoeken en vond ik dit.

Dit is wat ik heb gevonden:

Jaarlijks verdwijnen er honderden schepen die in de buurt van de bermuda driehoek varen. Hoe is dat nu mogelijk? Er is, zoals velen denken, geen wetenschappelijke verklaring voor. De werkelijke reden erachter is dat midden in de driehoek 3 eilanden zijn. De bermuda-eilanden. (ook wel anders genoemd)
De reden dat de schepen verdwijnen is dat de schepen geplunderd worden en alle mannen vrouwen en ook kinderen worden gebracht.

Wat er met de schepen zelf gebeurd is niet duidelijk.
Wie is de president van de Bermuda-eilanden?
De president heet, of heette eigenlijk: Trifonius. Hij was dan ook de eerste president van de bermuda driehoek en heeft het gesticht. Elke nieuwe president krijgt tot op de dag van vandaag de titel Trif.
De geboorteplaats van Trifonius is onbekend.

Dit was mijn verhaal, ik denk dat dit verhaal bedacht is en niet op de waarheid is gebaseerd, omdat het allemaal toch wel raar klinkt. Maar het leuke van deze legende is dat niemand er achter kan komen.
Ik hoop echter wel dat er ooit mensen op onderzoek uit gaan en dat daarna iedereen weer wat het ware geheim is.

Feiten van de bermuda-driehoek:

De bermuda driehoek ligt vlak bij Amerika in de buurt van Cuba en wordt altijd ontweken door vliegtuigen en schepen, omdat als ze in die driehoek komen, dan verliezen ze alle contakt met de bewoonde wereld. Wat er dan met die schepen gebeurd is niet duidelijk.

Bronnen:

www.google.nl

"Wereldgeheimen" Door Fem van Dyijk

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.