Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Step Up 2: The Streets (2008)

Beoordeling 6.4
Foto van een scholier
  • Filmverslag door een scholier
  • Klas onbekend | 429 woorden
  • 10 maart 2008
  • 75 keer beoordeeld
Cijfer 6.4
75 keer beoordeeld

ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Wie was de regisseur of regisseuse?
De regisseur is John M. Chu.

Wie zijn de acteurs of actrices?
Briana Evigan Als Andie West
Robert Hoffman Als Chase Collins
Adam G. Sevani Als Moose
Cassie Ventura Als Sophie
Will Kemp Als Blake Collins
Danielle Polanco Als Missy
Mari Koda Als Jenny Kido
Janelle Cambridge Als Fly
Luis Rosado Als Monster
Channing Tatum Als Tyler Gage

Sonja Sohn Als Sarah

Welke rol speelt muziek in de film?
Muziek speelt een belangrijke rol in de film, want de film gaat over dansgroepen en die hebben muziek nodig om te dansen.

Waar gaat de film over?
Andie west is een 16-jarig hip-hopdanseres die vaak op straat is. Ze zit niet op school maar zit in de dansgroep ‘410’. Sinds haar moeder dood is woont ze bij de beste vriendin van haar moeder. Ze kan alleen haar niet aan en dreigt haar Texas te sturen.

Andie’s vriend Tyler overtuigt haar verzorger er van Andie nog een kans te geven door haar aan te melden aan de prestigieuze Maryland School of the Arts. Dat is een school voor kunst cultuur en dans. Als ze auditie gaat doen is de school niet echt onder de indruk van haar dansstijl. De meeste mensen die daar dansen doen aan klassiek ballet maar Andie doet aan hiphop. De directeur laat haar toch toe want hij beweert van iedereen een talent te kunnen maken.

Omdat je niet op die school mag spijbelen komt Andie niet op tijd bij de repetities van ‘410’ en wordt ze uit de groep gezet. Andie gaat samen met haar vrienden van school inclusief de populaire Chase Collins een bende beginnen. Met die groep gaan ze mee doen met The Streets een illegale dans wedstrijd waar ‘410’ook aan meedoet.

‘410’ Accepteert het niet, waarna Andie en haar bende wraak nemen via internet. ‘410’ accepteren ze niet en slopen de school en slaan Chase in elkaar. Door het incident word Andie van school gegooid. Van de directeur is de wedstrijd verboden.

Maar Andie en haar bende doen toch mee aan The streets en winnen. Later zoenen Chase en Andie, en ze winnen het respect van de directeur terug en mag ze toch weer teug naar de school.

Zou je met een van de acteurs of actrices kunnen meeleven?
Ja ik zou wel met Andie kunnen mee leven want ik zou ook niet naar Texas willen verhuizen en het lijkt me ook leuk om in een dansgroep te zitten.


Zou je jouw klasgenoten aanraden om naar deze film te gaan?
Ja want het is een hele leuke film. Er gebeurt veel in, en als je van dansen houd is het helemaal leuk.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Step Up 2: The Streets (2008)"