Interview met Krista

Beoordeling 7.4
Foto van een scholier
  • Praktische opdracht door een scholier
  • Klas onbekend | 392 woorden
  • 14 december 2007
  • 11 keer beoordeeld
Cijfer 7.4
11 keer beoordeeld

ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Kleine vetzakjes

Basketballen ze doet het en met veel plezier. Ik heb het natuurlijk over Krista Vermeulen ik heb met haar afgesproken bij de basketbal vereniging Agathos. Waar Krista speelt in het MU-18 team. Ze is er al als ik daar aankom ze heeft net getraind en ik moet even wachten totdat ze klaar is met douchen. Als ze klaar is gaan we aan de bar zitten en houdt ik het interview.

Ze vertelt me dat ze altijd al sport vroeger turnen en tafeltennis en nu speelt ze al acht jaar bij Agathos. Ze speelt basketbal omdat ze het een leuke sport vind en het is gezellig met vrienden. Ik snap er niks van want we zijn de enige die in de kantine zitten. Maar dat zal zaterdags wel anders zijn als Krista op het veld schittert en het ene naar het andere punt scoort. Dan zal de kantine wel vol zitten.
Ze vindt sporten niet alleen leuk maar ook belangrijk voor haar lichaam want, als ze niet beweegt dan wordt je dik en dat wil ze niet. Op woensdag heeft ze conditie training en moet ze rondjes rennen. In dat onderdeel is ze minder goed doordat ze rookt en dat heeft natuurlijk geen positieve uitwerking op je conditie. Ze is beter in technische training op vrijdag waar ze al de tactieken voor de volgende wedstrijd doornemen. Dan zijn ze ook meer met de basketbal bezig en dan scoort Krista vanuit elke positie op het veld.


Ze is nog aan het trainen op het verdedigen zodat ze een nog betere basketbalster wordt. Ze wil overigens niet als prof gaan spelen want dan denkt ze dat ze minder tijd haar vrienden kan doorbrengen. Krista leeft niet helemaal voor de sport ze houdt van lekker eten en rookt. Ze doet wel altijd een goede warming-up zodat ze de kans op blessures vermindert. Ze heeft overigens nog nooit een ernstige blessure gehad.
Als Krista een vriend heeft hoeft hij niet te sporten maar hij moet niet te dik zijn. Ze heeft ook liever niet dat ze naar haar komen kijken als ze aan het sporten is. Maar als ze later een leuke vriend heeft en kinderen dan zal ze de kinderen wel stimuleren om te gaan sporten anders worden het "kleine vetzakjes".

Nu weet je alles over het sportleven van de vrijgezelle Krista vermeulen.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.