Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Verzekeringen

Beoordeling 4.7
Foto van een scholier
  • Werkstuk door een scholier
  • 5e klas havo | 306 woorden
  • 8 april 2005
  • 26 keer beoordeeld
Cijfer 4.7
26 keer beoordeeld

ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Ziektekostenverzekering voor de ondernemer: De naam van deze verzekering spreekt voor zich. De verzekering is dan ook bedoeld voor de ondernemer. In geval van ziekte is de ondernemer dan ook verzekerd. Deze verzekering is ook voor ongevallen op het werk waarbij de ondernemer zelf gewond raakt. Ziektekostenverzekering voor het personeel: Ook deze naam spreekt voor zich. Deze verzekering dekt de ziektekosten en betaalt de rekeningen in geval van ziekte. Er zijn daarbij nog verzekeringsmaatschappijen die ook proberen het ziekte verzuim terug te dringen. De brandpreventiescan: Bedrijfsschade wordt meestal veroorzaakt door brand. Met een brandpreventiescan weet u snel of u bedrijf een groot risico loopt op brand.
De rechtsbijstandverzekering: De rechtsbijstandverzekering is erg handig voor u en uw werknemers. Indien er zich iets opdoet tijdens het werk dan kunt u altijd op steun rekenen van uw rechtsbijstandverzekering. Er zijn verschillende rechtsbijstandverzekeringen, bijvoorbeeld: Rechtsbijstand basis; hierbij wordt in grote lijnen rechtsbijstand verleent indien het gaat om geschillen rondom uw onderneming. Rechtsbijstand inkoop; indien het gaat om juridische zaken betreffende de aankoop van goederen en andere benodigdheden van de onderneming. Rechtsbijstand verkoop; bij juridische zaken betreffende de verkoop en levering van goederen geeft deze verzekering u rechtsbijstand. Verder zijn er uiteraard nog veel meer verzekeringen waar een onderneming mee te maken krijgt. Deze verzekeringen zijn echter zo verschillend per onderneming dat deze niet vermeld zijn door ons. Dan zijn er naast de verzekeringen ook nog de belastingen. want met welke belastingen krijg je nu allemaal te maken als ondernemer. Enkele huiselijke belastingen zijn: Onroerendgoedbelasting en gemeente belastingen en loonbelasting (indien men werkt). Belastingen waar je als ondernemer verder mee te maken krijgt: Milieubelasting
Omzetbelasting
Loonbelasting
En er zullen nog veel meer belastingen zijn waar je mee te maken krijgt. onze bedoeling met deze deelvraag is u een idee geven over wat voor belastingen en verzekeringen er zouden kunnen zijn.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.