Cookies..
Door Scholieren.com te bezoeken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Klik hier voor meer info.

De examens zitten er bijna op. Wij horen heel graag wat je van onze nieuwsvoorziening tijdens de examens vond. Laat 't weten!

Love or money?

Rowena Akinyemi

2000

48

De 6 beste plekken om te chillen na de examens!
Je laatste toetsen en examens zitten er (bijna) op. De langste zomervakantie van je leven staat voor de deur. Dat moet gevierd worden, tijd voor een goed feestje! BOS zet voor jou de 6 beste hotspots op een rij: van stadsstrand tot beachclub. Check hier waar je deze zomer sowieso heen moet.
7.2 / 10
2e klas vmbo
  • Lies
  • Nederlands
  • 240 woorden
  • 1457 keer
    14 deze maand
  • 8 juni 2010


Zakelijke gegevens

Geschreven door:
Rowena Akinyemi

Uitgeverij:
Oxford

Illustraties:
David Lloyd

Hoofdpersoon:
Molly clarkson

Bijpersonen:
Albert King
Diane Clarkson
Roger Clarkson
Jackie Clarkson
Molly Clarkson

Samenvatting
Het verhaal speelt ergens in 1990 af in het huis van Molly Clarkson.
Molly Clarkson, is word 50 en is heel erg rijk, ze geeft dan ook een klein ‘feestje’. Voor haar familie. Die de meesten gewoon komen om geld te vragen. Ze hebben bijna allemaal wel iets nodig en beginnen er zelfs op haar verjaardag erover. Doordat veel familie aan tafel geld wil van Molly gaat ze boos naar haar kamer. Ze schreeuwt ook dat niemand geld van haar krijgt tot haar dood. Iedereen aan tafel zou haar dood willen hebben voor het geld, ze geven toch niks om haar. Iedereen besluit maar te gaan slapen. Als 1 van de dochters s’morgens erachter komt dat haar moeder dood is reageerd ze heel geschrokken en belt gelijk de politie. Iemand in het huis heeft Molly op haar eigen verjaardag vermoord. Daarna komt er een heel moeilijk onderzoek. later komen ze erachter dat het Jackie was de dochter van Molly. Jackie haatte haar moeder, omdat Jackie van haar niet met haar groote liefde mocht gaan.

Jackie heeft haar vermoord omdat ze niet met haar vriendje mocht gaan en dus niet om het geld. Dit maakte het onderzoek nog moeilijker dan het al was.
Let op

De verslagen op Scholieren.com zijn gemaakt door middelbare scholieren en bedoeld als naslagwerk. Gebruik je hoofd en plagieer niet: je leraar weet ook dat Scholieren.com bestaat.

Heb je een aanvulling op dit verslag? Laat hem hier achter.

voeg reactie toe

6112

Log in op Scholieren.com

Maak een profiel aan of log in om te stemmen.

Geef dit een cijfer
Hou ervan

Hoge waardering

Lies 2e klas vmbo7.2
anoniem3e klas vmbo6.3
Anoniem 1e klas vwo6.0
anoniem1e klas havo/vwo6.0
anoniem6.0
Meer verslagen ›

Het drinken van een energiedrankje helpt je om je examens door te komen. Feit of fabel?