Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Love or money? door Rowena Akinyemi

Beoordeling 6.3
Foto van een scholier
Boekcover Love or money?
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 2e klas vmbo | 215 woorden
  • 8 juni 2010
  • 45 keer beoordeeld
Cijfer 6.3
45 keer beoordeeld

Boekcover Love or money?
Shadow
Love or money? door Rowena Akinyemi
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie


Zakelijke gegevens

Geschreven door:
Rowena Akinyemi

Uitgeverij:
Oxford

Illustraties:
David Lloyd

Hoofdpersoon:
Molly clarkson

Bijpersonen:
Albert King
Diane Clarkson
Roger Clarkson
Jackie Clarkson
Molly Clarkson

Samenvatting
Het verhaal speelt ergens in 1990 af in het huis van Molly Clarkson.
Molly Clarkson, is word 50 en is heel erg rijk, ze geeft dan ook een klein ‘feestje’. Voor haar familie. Die de meesten gewoon komen om geld te vragen. Ze hebben bijna allemaal wel iets nodig en beginnen er zelfs op haar verjaardag erover. Doordat veel familie aan tafel geld wil van Molly gaat ze boos naar haar kamer. Ze schreeuwt ook dat niemand geld van haar krijgt tot haar dood. Iedereen aan tafel zou haar dood willen hebben voor het geld, ze geven toch niks om haar. Iedereen besluit maar te gaan slapen. Als 1 van de dochters s’morgens erachter komt dat haar moeder dood is reageerd ze heel geschrokken en belt gelijk de politie. Iemand in het huis heeft Molly op haar eigen verjaardag vermoord. Daarna komt er een heel moeilijk onderzoek. later komen ze erachter dat het Jackie was de dochter van Molly. Jackie haatte haar moeder, omdat Jackie van haar niet met haar groote liefde mocht gaan.

Jackie heeft haar vermoord omdat ze niet met haar vriendje mocht gaan en dus niet om het geld. Dit maakte het onderzoek nog moeilijker dan het al was.



REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Love or money? door Rowena Akinyemi"