Zie jij jezelf al zitten op de redacties van toptijdschriften als Linda of Voetbal International? Fantaseer je over het schrijven van een film- of televisiescript, of zou je liever anderen begeleiden bij het schrijven van hun roman? En lijkt een baan als docent je ook nog wel een optie? Als jij wilt schitteren in taal en communicatie, lees dan gauw verder!
Cookies..
Door Scholieren.com te bezoeken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Klik hier voor meer info.

Rowena Akinyemi

2000

48

Engels

7.1 / 10
2e klas vmbo
  • Lies
  • NL
  • 240 woorden
  • 1351 keer
    7 deze maand
  • 8 juni 2010


Zakelijke gegevens

Geschreven door:
Rowena Akinyemi

Uitgeverij:
Oxford

Illustraties:
David Lloyd

Hoofdpersoon:
Molly clarkson

Bijpersonen:
Albert King
Diane Clarkson
Roger Clarkson
Jackie Clarkson
Molly Clarkson

Samenvatting
Het verhaal speelt ergens in 1990 af in het huis van Molly Clarkson.
Molly Clarkson, is word 50 en is heel erg rijk, ze geeft dan ook een klein ‘feestje’. Voor haar familie. Die de meesten gewoon komen om geld te vragen. Ze hebben bijna allemaal wel iets nodig en beginnen er zelfs op haar verjaardag erover. Doordat veel familie aan tafel geld wil van Molly gaat ze boos naar haar kamer. Ze schreeuwt ook dat niemand geld van haar krijgt tot haar dood. Iedereen aan tafel zou haar dood willen hebben voor het geld, ze geven toch niks om haar. Iedereen besluit maar te gaan slapen. Als 1 van de dochters s’morgens erachter komt dat haar moeder dood is reageerd ze heel geschrokken en belt gelijk de politie. Iemand in het huis heeft Molly op haar eigen verjaardag vermoord. Daarna komt er een heel moeilijk onderzoek. later komen ze erachter dat het Jackie was de dochter van Molly. Jackie haatte haar moeder, omdat Jackie van haar niet met haar groote liefde mocht gaan.Jackie heeft haar vermoord omdat ze niet met haar vriendje mocht gaan en dus niet om het geld. Dit maakte het onderzoek nog moeilijker dan het al was.
Log in op Scholieren.com

Maak een profiel aan of log in om te stemmen.

Geef dit een cijfer

Hoge waardering

Lies 2e klas vmbo7.1
anoniem3e klas vmbo6.4
anoniem6.3
Anoniem 1e klas vwo6.0
anoniem1e klas havo/vwo5.9
Meer verslagen ›

Let op

De verslagen op Scholieren.com zijn gemaakt door middelbare scholieren en bedoeld als naslagwerk. Gebruik je hoofd en plagieer niet: je leraar weet ook dat Scholieren.com bestaat.

Heb je een aanvulling op dit verslag? Laat hem hier achter.

voeg reactie toe

Sneller en makkelijker reageren?
Login of maak een profiel aan

2396

reacties