Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Batman can't fly door David Hines

Beoordeling 7.5
Foto van een scholier
Boekcover Batman can't fly
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • Klas onbekend | 541 woorden
  • 3 september 2007
  • 66 keer beoordeeld
Cijfer 7.5
66 keer beoordeeld

Boekcover Batman can't fly
Shadow
Batman can't fly door David Hines
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Titel: Batman can’t fly Schrijver: David Hines Aantal bladzijden: 85 bladzijde Aantal hoofdstukken: 8 hoofdstukken Uitgeverij: Lijsters Fictie of non-fictie: Het verhaal is non-fictie. Het kan wel echt gebeurt zijn. Open of gesloten einde: Het is een open einde want hij springt van het balkon en je weet niet wat er dan gebeurt. En je weet ook niet of het nog wel goed komt met hem en zijn moeder. Mijn mening: Ik vind het wel een leuk boek. Alleen ik vind het nog moeilijk om alles te begrijpen. Daarom heb ik ook vaak een woordenboek erbij gepakt.
Samenvatting: Het verhaal gaat over David, hij is ongeveer 13 jaar oud. Hij woont met zijn moeder en zijn grootouders samen in een groot huis. Op een dag vertelt zijn moeder hem dat Batman niet kan vliegen. David draagt zijn kostuum van Batman en probeert om te bewijzen dat hij dat wel kan, hij springt uit het raam en beland op de 1e hulp in het ziekenhuis. Hij heeft een gebroken been. Op David’s school komt een nieuw meisje. Ze heet Cathy. David vind haar erg leuk maar hij gaat al met Josephine. Elke dag loopt hij een stukje met Cathy mee. Als hij een paar dagen later tijdens kerst als hij thuis komt maken zijn moeder en tante Enid ruzie. Aan het eind van de ruzie gooit zijn moeder een pak meel in het gezicht van tante Enid en die rent huilend naar boven. Zijn oom Mike word boos en rent achter David’s moeder aan. Hij is David’s moeder van plan te slaan. David rende door de keuken pakte en broodmes en kwam dreigde naar zijn oom hem te vermoorden. Zijn moeder ging weg en kwam pas in het nieuwe jaar terug. Op een dag krijgt David een brief. De brief is van Joan. David ging naar zijn moeder en ze begon er meteen over. Ze moest al weg en snel voordat ze weg ging gaf ze David een pakje condooms. Als op een dag David laat thuis komt is zijn moeder nog niet thuis. Om 3 uur 's nachts word David wakker van iemand die zijn naam roept. Het is zijn moeder. David doet snel de deur open. Zijn moeder zit onder het bloed en is bont en blauw geslagen. Ze moet naar het ziekenhuis maar wil niet. Als David’s oma overlijdt moeten David en zijn moeder het huis verlaten. Aan David wordt de keuze gelaten of hij met zijn moeder meegaat of dat hij bij zijn familie blijft. David en zijn moeder verhuizen naar een oud slecht huisje. Zijn moeder is prostituee en David leeft nu thuis in grote armoede. David gaat niet meer naar school en moet zijn eten stelen. Als een vreemde man hem aanbiedt om mee te gaan eten kan David dit aanbod niet weigeren. David wordt dronken wakker in het appartement van de man. De man zit aan David maar David wil zo snel mogelijk weg. De enige uitweg is het balkon. Hij rent naar het balkon. De man zegt nog dat hij dat niet red en dat als hij naar binnen komt dat hij dan weg mag. Maar David luistert al niet meer en probeert het toch en het is de vlucht van zijn leven.

REACTIES

B.

B.

de hele samenvatting is fout, er klopt helemaal niks van, volgens mij eeft de maker jullie gewoon voor de gek willen houden.

12 jaar geleden

S.

S.

de samenvatting klopt weldegelijk het boek gaat niet over batman maar echt over de jongen genaamd david

4 jaar geleden

T.

T.

Volgens mij klopt dit niet echt nee

12 jaar geleden

Y.

Y.

de samenvatting klopt best wel hoor, het boekje gaat gewoon niet echt over Batman

12 jaar geleden

A.

A.

wat is dit een raar boek:?

8 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Batman can't fly door David Hines"